Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lilla ja tez będę szybciej zmieniac, nawet szybciej niż ty. bo mój młodzieniec młodszy od Zolki, ale on to dzidzius dobrze donoszony - przeterminowany nawet.
jak skończy 4 miesiące podam marchewke. dzis własnie myłam i wyparzałam butelki i bede go dokarmiać. ewidentnie nie jest sie teraz w stanie najeść cycem na noc. wcześniej się najadał. je bardzo długo wieczorem i 2 razy w nocy - koło godziny..
dzis dałam mu butelkę z mlekiem - myslał że to zabawka. spróbuje mu dac butelke z moim mlekiem. no i lepszą butelkę mu dam - bo tomme tippe czy jak ta firma sie zwie. wydaje mi sie że fajniejszy smoczek. bardziej do cyca podobny.
moim zdaniem trzeba o wiele wcześniej przed żłobkiem odstawić w dzień cyca, aby dziecko nie miało zbyt dużego szoku na raz - odstawianie cyca i zmiana otoczenia w dzień. mój chyba od lutego pójdzie. chciałabym karmic pózniej dwa razy, rano i popołudniu. na noc butla. a w nocy jeszcze nie wiem. tak długo aż sam odstawi cyca.
Dzewczyny macie pomysł czym miksować zupki dla Julki?? Mam blender ale zostają drobinki np marchewki i już Julka się krzywi ona potrzebuję takiej gładkiej papki jak na razie. A tak w ogóle to jesteśmy po pierwszej zupce i wszystko byłoby fajnie gdyby nie te grudki.
Lilla 1 wybierz mleko. 2. Duzo kobiet zostawia sobie nocne , wieczorne, poranne karmienia na kp. Zastepuje sie stopniowo zabierajac po 1 kp i zastepujac mm. Proponuje na poczatek 1 mm dziennie np ok 12. Jak Ci sie nie spieszy to na jedna puszke, aby sie brzus przyzwyczail. A jak soe barsziej spieszy to co tydzien zmiana.