gaaliah- urodzilas juz czy jeszcze niee??!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gra warta swieczki moim zdaniem.
Chyba nie warto dziecku fundowac rozstroju brzucha. Ja nawet tak kotu karme zmieniałam bo jak było bez takiego przejscia to rzygał dalej niz widział.
mojemu tez zdazają się takie jazdy..napina się, nerwowo kręci głową szukając cycka, którego albo trzyma w buzi albo podczas tej "szamotaniny" wypuściłmoj Kacperek do niedawna pięknie cyca ciągnął i bez cyrków, a teraz cos mu strzeliło do głowy i zaczyna mi sie chwile wiecic przy cycu i sapac jakby szukał cyca, ktorego ma w buzi. to smieszne jest, ale nie wiem dlaczego on tak robi, po chwili dalej ssie normalnie. poza tym wszystko super - ssie bardzo dobrze, nie ma zadnych problemow tlyko własnie ten jego atak.