Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez podziwiamaczkolwiek po jednej nocy na sztucznym mleku zdecydowanie wolę karmic piersia i w moim odczciu właśnie podanie mieszanki jest czynnoscia bardziej wymagajaca. Trzeba wstac i zagotowac wode, zrobic mieszanke, wrocic do łozka wszystko podczas wrzasku malucha.
A tak wyciaga sie cyca i po sprawie ;-)

woda jest zawsze gotowa-przestalam przegotowywac,mam z butelki.no i nie podgrzewam,bo moja mala preferuje w temperaturze pokojowej jedzenie,a nie wyzszej.a jak jestem cwana,to naszykowuje sobie butelke z proszkiem wieczorem,butelke z woda mam zawsze w pokoju i lacze te dwa skladniki.moze to 20 sekund wiecej,niz wyjecie cyca 

mój Szymon też bardzo długo je - w zasadzie mój dzień w połowie składa się z karmienia - tyle za karmie:
1 - albo na lezaco - i wtedy sama odpoczywam a nawet zasypiam wiec dlugie karmienie nie przeszkadza albo
2 - podczas wizyt znajomych caly czas trzymam go przy cycu i moge normalnie rozmawiac, nawet jesc lody prawa rekaznajomi wiedza ze w kuchni samoobsluga
3 - przy korzystaniu z kompa - prawa reka wolna - moge pisac, a lewa trzyma dzidzie

. więc generalnie szybko załatwiamy co mamy do załatwienia i gnamy do domu zeby Kacper mogl sie najesc. chociaz ostatnio karmiłam w kabinie w sklepie i dzis w przychodni, ale musiałam cyca z deka ugnieść zebym nei musiała sie rozbierac