Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak jej posmakowało, że bez żadnego problemu wytrąbiła 100 ml na dzień dobry! Szczęka mi opadła, bo takiego scenariusza nie przewidziałam;-)
rezonans jest o 9 więc mały nie może jeść już od 3 w nocy, a normalnie je co 3 godziny... pomyślałam, dam mu butlę, zapcha się... a gdzie tam, w ogóle nie chce ssać smoka, nawet jak jest bardzo głodny (już go nawet próbowałam w nocy na śpiocha wziąć i nic), tylko drze się o cyca
dziś pediatra doradziła, żeby dać kleik ryżowy, w ogóle nie chce tego jeść, odpycha łyżeczkę, krzywi się i robi zdegustowaną minę pt. "a co ty mi matka tu za świństwo do buzi pchasz" 

ewidentnie nie jest gotowy na nowe rzeczy, zresztą on zupełnie inaczej niż wasze dzieci nie interesuje się jeszcze innym jedzeniem niż mleczko... już nie wiem, co robić, przecież od tej 6 jak mu nie dam cyca to będzie się darł cały czas, on jak jest głodny to strasznie płacze, aż się zanosi i łezki mu lecą