reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieci

u nas fizycznie bieda... ale wczoraj jak wychodzilam do sklepu to pomachałam Szymkowi i powiedziałam papa, odwróciłam się i słysze Pa :) i podobno nawet pomachal bo mama go widziała bo na rękach trzymała:) Dzisiaj juz nie chciał ale to i tak było słodkie :)

reklama
u nas fizycznie bieda... ale wczoraj jak wychodzilam do sklepu to pomachałam Szymkowi i powiedziałam papa, odwróciłam się i słysze Pa :) i podobno nawet pomachal bo mama go widziała bo na rękach trzymała:) Dzisiaj juz nie chciał ale to i tak było słodkie :)

O właśnie, przypomniało mi się, że Kacper robi papa :tak:

Ha! Cieszcie się z tego "papa", cieszcie. Mój Tymek zaczął robić "papa" jak wróciłam do pracy pod koniec stycznia. Machał tak przez miesiąc i nagle przestał. I teraz nie ma opcji żeby pomachał :D. Przeszło mu :p. A mówi wszystko co się mu powie żeby powiedział. Powiedz tata - tata. Powiedz mama - tata :). Powiedz babcia - tata :D.

Hahaha, dzag rozwaliłaś mnie, mądry chłopczyk:-D

Mania zdecydowanie poszła w motorykę...Zasuwa po całym domu jak mały samochodzik, wspina się na meble, staje gdzie się da. Nie gada jednak wcale, jedynie piszczy obłędnie, syczy i pfyfa. Nie siedzi, o żadnym papa czy powtarzaniu sylab nie ma mowy:sorry:

u nas też na mama jest "aaaaaa" :-p

no ale Młoda zaskoczyła, pełza ! małe odległości, ale już widać, że jest jakiś postęp :-) jak bosko przy tym pierdzi :-)

No ja mówię teściowej, że dzieci na forum papa, i mama mówią, a ona się zaczęła śmiać i żebym nie wierzyła bo to nie możliwe w tym wieku, świadomie;-)

No ja mówię teściowej, że dzieci na forum papa i mama mówią, a ona się zaczęła śmiać i żebym nie wierzyła bo to nie możliwe w tym wieku, świadomie;-)

edit: mi dubluje posty:crazy:

reklama
Do góry