• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozwoj i postepy naszych dzieci.

reklama
Nie wstawilo mi sie wyzej

Załączniki

• 1413538748188.jpg
    1413538748188.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 96
Biorac pod uwage to, ze trzy doby lezal na patologii noworodka to wszystko jest mozliwe ;-)

Ja sie smieje ze nic dziwnego ze on mi nie chce nic poza mlekiem jesc skoro na samym cycu wykarmiony takie cuda wyprawia. Musze miec mleko z dopalaczami ;-) kurcze to chyba nie wynik tego ze pijam dwie kawy dziennie! Ale slabiutkie.

Emma już od jakiegoś czasu siadała sama w bujaczku z pozycji półleżącej ale dziś po raz pierwszy usiadła sama w łóżeczku przytrzymując się jedną ręką szczebelka a potem zamiast pełzać jak to już robi od tygodnia na kolanach i łokciach, przyjęła pozycję do raczkowania (kolana/dłonie) i zaczęła się bujać w przód i tył:-D
Oficjalnie obniżamy łóżeczko i zaczynamy zabezpieczać domek:-D

reklama
Madzikm gratulacje dla Emmy. Ignasiowi zajelo jakies 3 tygodnie od przyjecia pozycji czworaczej do pierwszych krokow, a 4 tygodnie do pewnego raczkowania. Teraz juz zupelnie nie pelza tylko raczkuje. Wiec cieszcie sie ostatnimi chwilami spokoju, bo zaraz bedzie wspinanie sie na wszystko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry