reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

A i polecam jako drobną przydatną umiejętność trzepanie rączek- jakiś czas temu pokazałam Karolkowi i teraz jak wychodzimy z piaskownicy to najpierw rękę o rękę trzepie a potem jeszcze w koszulke wyciera ;) koszulka po tym nie wygląda ale w końcu i tak wszystko do prania :):):)

reklama
Czekaj Ciocia Kasia - zobaczysz zaraz i Ty jak to "fajnie" ;) Karol
PS na razie jeszcze mama dogania - nie jest z nią tak źle ;)
a filmik juz jest

Ale fajnie ze Karolek juz tak zasuwa...:-):-):-) juz sie niemoge doczekac az Mati zacznie sam chodzic...
Mati codziennie widzi jak mama recznikiem paierwy sprzta resztki po jedzonku Matiego i jak dzisiaj dalam mu recznik to zaczal wycierac podloge - moja maly porzadnicki:-):-):-):-)

a przedwczoraj przestraszyl i zaczal plakac:-:)-:)-( - pierwszy raz -sie na placu zabaw jak cduzo starszy hlopiec stranie zaczal krzyczec kolo niego i tearz jakos boi sie wiekszych dzieci i jak idzie a jakies dziecko krzycznie, to Mati staje i obserwuje
az mi go szkoda jakis taki sie zrobil przez to smutniejszy:-:)-:)-:)-(...mama nadziej ze przejdzie to szybko
i chyba przez to bardziej sie zrobil ..mama, mama....

Karolku ale słodki z ciebie tuptuś. Brawo.

Dziewczyny czy któraś z was przebrnęła już przez Tracy Hogg "jęz. dwulatka" ? i czy wogóle warto?

Laski, sluchajcie, jestem w szoku.... Wczoraj i dzis Mateusz mnie nomalnie zabil..... Trzy takie sytuacje mialam.... Bawi sie w pokoju, wszystko jak zawsze, po czym idzie pod drzwi lazienki i zaczyna w nie pukac, drapac, itp. Otwieram mu drzwi, zastanawiam sie o co cho - a jedyne skojarzenie, to nocnik... Sadzam go na nocniku, Matisiek siedzi chwilke, po czym wyciaga lapki, zeby go zabrac... Patrze, a tam siku..... A moje dziecie z geba rozesmiana od ucha do ucha patrzy na zmiane na mnie i do nocnika i ma mine pod tytulem "DZIELNY JESTEM, CO?" :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry