• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ruchy dzidzi

reklama
wczoraj nasz młodzienic jak się rozszalał, to myślalam ze cała noc będzie dawał czadu. od północy do 1:30 dawał czadu. i to jeszcze jak mocno. czasami robił przerwy takie 3-4 min, ja przysypialam, a on z całej pary walił. wiec ja podskakiwałam przestaszona, mąz się budził pytał co się stało. i takie kółeczko rodzinne było:-D

Moje sny byy podobne, ale ja w nich mialam na brzuchu taka torbe jak kangur i dzidzia z niej wygladala i sie pytala czy juz moze wyjsc, no to jej tlumaczylam, ze nie, ze dopiero jak bedzie po swietach i po choince to wtedy ja wyciagne. :happy:

Ostatnio mocniej czuję dzidzię, wczoraj to wydaje mi się,że szalała bez przerwy:szok:;-)Chyba na tyle urosła i ma tyle już siły,że teraz ją coraz mocniej będę czuła a gdzieś czytałam,że im bardziej zaawansowana ciąża tym ma mniej miejsca do ruszania i tak nie czuć ale u mnie to chyba jest odwrotnie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry