reklama

ruchy dzidzi

wydaje mi sie ze dzieciackzi w brzuchy mają bardzo wyczulone zmysły, jak niewidomi. i czuje nawet leciusieńkiucisk na swój domek i wiedza dokłądnie w którym miejscu :-)

reklama
Chodze dzios strasznie niewyspana, dzidzia mnie prawie cala noc kopala, a jakm nie dzidzia to straszne skurcze w lydkach (wy tez takie macie?) a nad ranem moja 5letnia pociecha przychodzila i pytala co 15 min czy juz rano i czy dzis idzie do szkoly, mam juz dosc :zawstydzona/y:

Emilka_M mnie dzidzia tez kopie w nocy, ale nie przeszkadza mi to w spaniu, całe szczęście ;-)
jeśli chodzi o skurcze łydek to zdarzały mi sie ostatnio przy okazji jakieś infekcji. Poza tym jak się zdarzały wcześniej to brałam dodatkowo magnez z wapnem. Pomagało i jeszcze starałam się ograniczać chodzenie.
pozdrawiam

Moj synek tez jest bardziej aktywny w nocy,i przyznamze tez czasem nie spie w nocy:-) po za tym moja dzidzia jest w dole brzucha i lezy sobie w poprzek:tak: zobaczymy czy kiedys zmieni pozycje ;-)

Karola moj bobas tez na dole, aale tak calkiem w poprzek to sie chyba juz nie miesci, bo glowke ma po prawej stronie przy zebrach.
Jestem ciekawe kiedy sie odwroci.

kasiulka0901 biore przez caly czas magnez , zelazo wapn, i taka mieszanke witamin dla ciezarnych ale skurcze lydek i tak mam bardzo czeste i bolesne. Codzenie staram sie ograniczac ile sie da ale nie jest to takie proste jak trzeba corcie prowadzac do szkoly i z powrotem bo niestety nie ma mnie kto wyreczyc. Nic mam zamiar wybrac sie w poniedzialek do mojego GP zobaczymy co mi doradzi bo juz nie wyrabiam

ja od poczatku ciazy wrzeram doslownie wrzeram kilka pomidorow dziennie i dzieki temu ani razu jeszcze skorczy nie mialam a zdarzaly sie przed ciaza :-( tk wiec moze dietke troszke zmienic? :-) buzka

aha codo ruchw dzidzi to ja przewaznie czuje kopniaczki tak nad pepkiem, tzn w gornej polowie brzucha i najczesniej z boku jak juz brzuszek sie konczy i jest skora ciensza i napieta, uuuuu troche to boli ..... a jak dostane w zebra to krzycze:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry