reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ruchy dzidzi

Jak mój synuś się tak mocno kręci, to odslaniam brzuszek żeby na niego popatrzeć. A Maciek śmieje się, że mam go zasłonić bo się dziecko przeziębi ;-)

reklama
Ja tez uwielbiam moj falujacy brzuszek... moja mala lezy glowka do dolu a przynajmiej na ostatnim USG tak lezala, chociaz zaczynam sie zastanawiac jak t jest teraz bo normalnie nareszcie zrozumialam to co pisalyscie wczesniej, ze macie wrazenie ze dzidzia raczka wam gmera tam gdzie nie powinna :p no normalnie szalone uczucie... ja generalnie ruchy czuje dwa razy dziennie rano po 10 i wieczorem kolo 23 no i jak siedze przy kompie... aczynam sie bac poza tym ze mi kurcze mala wypadnie... bo czasami to mam wrazenie ze jest tak nisko ze sie boje na kibelku usiasc ;P ja wiem, ze o gupie no ale co poradzic :p

a mój leniuszek od czasu jak jestem na L4 wyraźnie się ożywił! Widać posłużyło mu takie zwolnienie tempa, długie spanie rano i luzik. No i skacze sobie teraz w najlepsze, a dla mnie to jak miodek na serduszko, bo wy ciągle piszecie, że wasze maleństwa fajnie dokazują, a moje takie było nieruchliwe..

Elzbietko to chyba glowa do gory skoro kopie pod pepekiem :-)

no wydaje mi sie ze wlasnie głowa w dół jest, albo lekko poprzecznie. macica mi sie kończy 3 palce nad pępkiem i wlasnie w okolicach pępkach, troche pod nim, trochę nad nim czesto robi mi takie spiczaste górki. i taz lewej raz z prawej strony. głowa by bhyba nie dał rady tak wywijac:-D
zresztą nie wiem:-D , i tak mi sie podoba, czymkolwiek by tego nie robił:-D :laugh2:
no i wczoraj zaczlam czyc takie drapania tam w dole:eek: , szaczególnie jak siedze na wc:baffled:
i z dołu brzucho jest taki twardszy niz u góry:cool2:

wczoraj tłukłam się z dwie godziny zanim w końcu zasnęłam (nie powinnam pić kawki popołudniu) wierciłam się i szlag mnie trafiał że zasnąć nie mogę aż tu nagle jak się dzidzia nie obudzi i nie zacznie szaleć :tak: to mi się od razu spać odniechciało i już tylko sobie pukałam z małą moją istotką:-D . Kurcze może jutro się dowiem o płci :-)

Wczoraj maluszek byłcichutki i spokojniutki, w każdym bądź razie do wieczira. Myślę, że to może przez to, że w strasznym stresie byłam i nie bardzo to na niego zadziałało. Oj wyrzucałam sobie te nerwy później, że mu zaszkodzić mogą.:zawstydzona/y:
a dzisiaj rusza się prawie cały czas, z małymi przerwami.
Cudne to uczucie- jakby się przeciskał.:tak:
Coraz większy ten nasz chłopak.
I powiem jeszcze, że czasami się z nim światełkiem bawimy. Bartosz do brzucha latareczkę przystawia, a mały czasami próbuje ją złapać.:tak:

Moj szkrabik chyba przestawil sie na nocne czuwanie. Teraz spi, a wieczorem i w srodku nocy rozrabia i to tak, ze mnie budzi. To juz tak pare dni. Mam nadzieje, ze po porodzie mu sie odmieni. Bo ja to straszny spioch jestem.

reklama
Do góry