reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ruchy dzidzi

reklama
ja zwykle dostaję serie :tak: na dole brzucha - zwykle poniżej pępka po obydwu stronach, ale czasem jak mnie nie walnie dzidzia właśnie tak nad pępkiem i to całkiem wysoko to krzyczę pewnie jak Karlam :laugh2:

Ja nie mam pojęcia jak się ułożyła moja dzidzia, ale mam czasem wrażenie, że jeszcze zmienia sobie pozycję. Gdyż dostaje kopniaczki z różnych stron: raz z prawej, raz z lewej. A dość duże wybrzuszenia robią mi się głównie po obu bokach brzucha, tak na wysokości pępka. Tylko nie mam pojęcia co to jest: główka czy pupcia ;-)

Dzis rano maz mi powiedzial ze dzidzia strasznie w nocy kopala jak spalam, do tego stopnia ze musial zdjasc reke z mojego brzuszka bo nie dalo rady dla niego spac:-)

Ja również uwielbiam patrzeć jak mi brzuszek faluje, a zresztą która z nas tego nie lubi:confused: Moja dzidzia jest strasznie aktywna:-) kopie i rozpycha się całymi dniami, tak do godz 24 potem śpi:laugh2:

reklama
Do góry