reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ruchy dzidzi

reklama
nasz maluszek jest coraz bardziej ruchliwy i ma swoje pory szaleństw. np wieczorem nie da sie go zmusić do kopniaczków. jak już sie bardzi zdenewuje ze matka go zaczepia, to wypnie w kącie tylek tak, ze nie mogę sie ruszyc!! a z rana to super wariuje, już tatuś wyraźnie czuje ze sie rusza potomek :) dzisiaj dostał w dłoń chyba z 10 kopniaczków :).
aha! i nie podoba sie maleństwu jak mama leży na boku i opiera brzuch na łóżku, zaczyna w miejscu gdzie brzuch styka sie z łóżkiem tupac :)

a moje dziecie dzis wyjatkowo leniwe, tak puka lekko jakby mu sie nie chcialo, a ruchow to tatus niestety jeszcze nie poczuje przez jakis czas bo dodatkowa warstwa tluszczyku nie pozwala :p

Moje maleństwo szaleje! Wczoraj w nocy nie dało mi pospać. Dopiero jak pogłaskałam brzuszek, to się uspokoiło. Niesamowite.

A mój Mariusz to nic nie czuje przez brzuch. A ja dotykiem tylko raz wyczułam ( bo czuję tylko w środku ).
A z tymi pępkami to nie prawda, że jak jest wypukły to chłopiec a wklęsły dziewczynka. Ja mam dzuirkę niezłą w brzuchu a wiem , że to chłopczyk.

Super. Po mnie nie widać jak skaczę, choć to chyba kwestia czasu, bo już nieźle czuję kopniaczki.
Mąż poczuł parę razy jak się rusza, ale czasem kopnie jakoś inaczej, gdzieś tak wewnątrz i nic wtedy nie czuć przez brzuch.

Xmamuska mam nadzieję, że przepowiednie twojej znajomej się nie potwierdzą. Moje maleństwo szaleje w najlepsze wtedy, kiedy kładziemy się spać oraz ok 4 nad ranem. W ciągu dnia też nieźle sobie poczyna. Czasem jak kopnie to aż mnie zaboli. Coś czuję, że to dziecko będzie miało niezły charakterek ;)

reklama
Do góry