No ja już miałam te dziwne uczucie w jelitach, ale przeszło jakiś czas temu. A teraz mam takie jakby pukanie raz na jakiś czas w dole brzucha, ale bardzo rzadko i jak się pewnie domyślasz nie mam pojęcia czy to to czy już sobie wymyślam
Mogłoby już to moje Maleństwo porządnie kopnąć to przynajmniej wiedziałabym co i jak, a tak to się tak ciągle muszę domyślać czy to Maluszek czy mój organizm
Już sama nie wiem
Zwariować można 
reklama
No ja już miałam te dziwne uczucie w jelitach, ale przeszło jakiś czas temu. A teraz mam takie jakby pukanie raz na jakiś czas w dole brzucha, ale bardzo rzadko i jak się pewnie domyślasz nie mam pojęcia czy to to czy już sobie wymyślamMogłoby już to moje Maleństwo porządnie kopnąć to przynajmniej wiedziałabym co i jak, a tak to się tak ciągle muszę domyślać czy to Maluszek czy mój organizm
Już sama nie wiem
Zwariować można
![]()
to na pewno maluszek. na porządne kopnięcie musisz jeszcze poczekać, skąd taki mały człowieczek ma mieć tyle siły ?
Olcia_87
Fanka BB :)
Ja zaczelam czuc w 17-stym tyg teraz jestes juz prawie w 20
Najbardziej odczuwalne malutkie, chociaz powiem ze czasami bardzo mocno kopniecia wystepuja wieczorami
Nagle brzusio u mnie staje sie taki twardy na dole
tak jak bym miała wzdecia 
Ja zaczełam delikatne ruchy czuc 3wrzesnie w 20 tygodoniu ale to były takie kopniczki delikatne a teraz w 24 tygodniu ciazy to juz czuje tak wyraznie nawet moj maz i szwagierka mieli okazje poczuc co nasz Kubus robi hehe i najczesciej zaczyna kopac tak kolo 4 rano kiedy ja w najlepsze spie a jemu chce sie zabawy heh
Ja tak się martwiłam i przejmowałam, a tu dzisiaj niespodzianka ... wygląda na to, że moje Maleństwo prowadzi nocny tryb życia. Dzisiaj w nocy przebudziłam się i już nie zasnęłam
Jak tylko się ułożyłam na brzuchu - szaleństwo, jak odjęłam rękę od brzucha to samo
Interesujące nocne doświadczenia 
A
Anja26
Gość
Ja tez juz od 2 dni czuje wyrazne kopniaczki.
Kaasiutka
Fanka BB :)
Ja tak się martwiłam i przejmowałam, a tu dzisiaj niespodzianka ... wygląda na to, że moje Maleństwo prowadzi nocny tryb życia. Dzisiaj w nocy przebudziłam się i już nie zasnęłamJak tylko się ułożyłam na brzuchu - szaleństwo, jak odjęłam rękę od brzucha to samo
Interesujące nocne doświadczenia
![]()
A ty śpisz na brzuchu??
reklama