• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ruchy i kopniaczki naszych maluchów

Wczoraj P. też przyłożył ucho do brzucha, nasłuchiwał, nasłuchiwał i powiedział, że słyszy takie pukanie, jak by bicie serduszka, ale to raczej niestety nie dzidzia :zawstydzona/y:;-). Chyba.

reklama
A mój ma w tym tyg. popołudniówki i prawie się nie widzimy:baffled:
ba jak przychodzi, to ja już przysypiam, bo wcześnie muszę wstać :baffled:

ale chyba już mniej sie krępuje, bo częściej mówi do brzuszka :)
może dlatego, że wreszcie go widać haha i nie twierdzę, że to tylko niestrawność i wzdęcie;-)

Mój tak jakoś od początku jest bardzo przejęty.. mówi do mnie w liczbie mnogiej, całuje brzusio, co wieczór jak nie jest na wyjeździe smaruje kremikiem i cycuszki i brzuś, mówi do brzuszka itp. Nie spodziewałam się w sumie, że tak to wszystko weźmie do siebie.. młodziak w sumie 25 lat, ale jako tatuś spisuje się od pierwszych tygodni. Jestem z niego dumna ;)

mandrzejczuk- myślę że to prawdopodobne że mąż słyszy dzidzię bo mój też słucha
sroczka- fajnie że masz tak kochanego faceta to prawdziwy skarb ;-)Nie skromnie powiem że mój też taki jest :-p

U mnie też już trochę widać brzuszek, i jak widzę ten uśmiech P., jak ogląda go z każdej strony to aż mi tak fajnie:-), a jest jeszcze młodszy, bo nawet 23 lat nie ma :szok:

Muszę się trochę pooburzać na mojego:-D ,no jak tak można nie zauważać i nie zaczepiać sam z siebie malucha ;-)tylko cmoka da mu czasami ,phi
Jedynie pilnuje żebym jadła, tylko to co zdrowe itd, dbała o siebie i stosuje się wręcz fanatycznie do zaleceń lekarza.

P. czasami ma takie "napady" miłości do brzuszka, ale muszę przyznać, że coraz częściej, i to chyba jest spowodowane tym , że właśnie coraz bardziej widać brzuszek.

Hmmm ja nie wiem co o tym myśleć, wiem że mój P chciałby podotykać brzuszka itd. ale od jakiegoś czasu nie mogę znieść jak mnie dotyka nie wiem czy to przez ciąże, może to jakaś sprawa depresyjna, czy coś bo jak tylko chce mnie dotknąć to ja zaraz się wkurzam. Wy też tak macie. Jeszcze jedno pytanie dzisiaj czułam dziwny ból jakby rozciągające się mięśnie na wewnętrznej stronie ud, i do tego mam wrażenie, że spodnie w udach zrobiły się trochę ciaśniejsze, czy to jest możliwe że uda tyją.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry