Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
właśnie teraz czkamy sobie :-)julisia,bra też odczuwam takie drgaweczki w brzuchu.
A czujecie czkawke u malucha?Bo mój mały często czka, a czuję to w dole brzucha,więc pewnie główkowo jest ułożony
Wczoraj bylam w szpitalu, bo mieli mi kontorlowac moja corcie a ona jak na zlosc nie chciala sie ruszac. W koncu poprosilam corcie, zeby poszukala jakiegos cukierka w torebce i kiedy zjadlam to mala zaczela cos tam sie ruszac.
Przez ta cholestaze to mam korbe i licze ruchy, bo teraz tym bardziej musze byc ostrozna, ale jak na zlosc wydaje mi sie ze ona rusza sie mniej.... zwariowac mozna przeciez nie moge caly dzien jesc slodkiego haha ~(choc nie powiem, zeby mi to bardzo tez przeszkadzalo)
i nagle wyczekuję by dała o sobie znać

Najgorzej jak na boku leże bo wtedy pcha się w żebra i z drugiej strony też daje