Ewa - pępek swiata jest na parterze koło sephory , mniej wiecej na środku GM , niedalekko fontanny ( poprzeczna alejka do tych głównych ) jako pracownik GM wiem co gdzie jest na pamięć , jak będziesz się wybierała daj znać może będę w pracy to sie zobaczymy przy okazji

) ciuszki są rzeczywiście super, choc ze spodniami jeans troszkę przegieli 385 zł ... troszke drogawo.. co do spodni jak już pisałam wcześniej polecam stiosko w KDT , do wyboru, do koloru , jeans , materiał sztruks , co tylko chcesz, wszystko po 120zł .. wiec cena też ok..
Bluzeczki są super w cubusie ( też w G. mokotów parter ) maja bardzo duzo bluzek " obcinanych pod biustem ) no i tanich ok 50-70zł ..
ja w pracy dostałam tzw . ciuszek pracowniczy ( dostajemy co trzy miechy - buty, 3 koszulki, 3 bluzy i dodatki ) no i wybrałam juz sobie takie rzeczy w których dłużej pochodzę ..
Co do wesel najbliższe w maju 3- go , potem 30sty sierpień .. |(J. wiezie moją koleżanke do slubu) trochę lipa bo to 8dni przed terminem , ale jak cos damy komuś auto i niech sam ich wiezie

)( J. jak już kiedyś pisałam pracuje w firmie motoryzacyjnej więc dlatego robi jako kierowca u znajomych i wypożyczalnia samochodów ) na ten 3go maja też w roli kierowcy ..