reklama

Ruchy Maluszków

Ale podobno pierwsze ruchy sa nie regularne wiec np. moze byc tak ze poczułas w jeden dzien a potem nie czujesz ruchów przez np trzy dni, to wszystko zalezy od tego jak jestesmy ulozone, jakiej grubosci jest juz owodnia itp

reklama
:D
jakieś dwa dni temu poczułam takie własnie gilgotanie..
teraz coraz częściej je czuję.. zwłaszcza gdy siedzę trochę nachylona do przodu..

:laugh:
bardzo smieszne to uczucie:)))

Wydaje mi się, ze ja też już od tygodnia czuję ruchy ale nie jestem pewna czy to właśnie maleństwo daje znać o sobie? Żeby coś poczuć leżę na plecach z dłonią na brzuchu i staram się wyciszyć, wtedy czuję takie jakby przesuwanie albo jakby od środka coś leciutko "stuknęło"  :D Zamówiłam na Allegro stetoskop żeby podsłuchiwać malucha, czy któraś z Was tego próbowała? Nie mogę się już doczekać przesyłki :)

Ja tez mam taki baby sounds(sa na Allegro).cos jak stetoskop...Niestety nic jeszcze nie slychac.W pewnym miejscu czuje jakis dziwny hurgot,tak jakby to moglo byc serduszko maluszka... :)

reklama
A mnie ostatnio dzidzia juz barzdo mocno daje znac (wiadome bez przesady) ale jak na 20 tydzien to juz tak fajnie szczególnie jak jestem po obiedzie i jak jade tramwajem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry