reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Nasz jest jednoczęściowy, od środka ma biały baranek i podszewkę,ale nie z tych zimnych śliskich. A na zewnątrz jest z materiału,a nie z ortalionu,czy czegoś takiego nieprzemakalnego więc jest miękki.
Julitka jak zimowa księżniczka wygląda. Przepięknie:-D

reklama
Donkat, Julitka super wygląda.
My mamy jednoczęściowy kombinezon- jakiej firmy nie wiem bo jest zapakowany jeszcze i czeka na zimę. Dodatkowo mamy takie cieplejsze spodenki na szeleczkach a ostatnio wynalazłam zajebisty kożuszek w lumpie. Teraz tylko zastanawiam sie czy będzie okazja to wszytko założyć, bo to są takie cieplusie ciuszki tzn. czy będzie zima?

W HaMie w ogole sa sliczne ciuszki dla dziewczynek, bo dla chlopcow jakas bryndza - wszytskie jednakowe i malo oryginalne.

I znow pytanie:confused: Czy kombinezon na zime kupujecie dwuczesciowy czy jednoczesciowy? Jaki jest bardziej praktyczny???:confused:

ja kupiłam dwuczęściowy Zuzka nie grymasi przy ubieraniu więc szybkość z jaką wkłada się kombinezon nie miała dla nas znaczenia a stwierdziłam że dwuczęściowy jest praktyczniejszy bo można używać kurteczki osobno
i warto zwrócić uwagę czy kombinezon nie jest zbyt "nadmuchany" mnie podobał się taki jeden ale jak Zuzka go przymierzyła to tragedia wyglądała jak mały kosmita nie mówiąc o tym że poruszanie się w czymś takim jest praktycznie niemożliwe
Też tak uważam i na pewno kupię dwuczęściowy.

klavell, kupilam je na wyprzedazy pod koniec zeszlej zimy. a kosztowalo smieszne pieniadze, bo 5Ł:szok::szok: oszalalam na jego widok. na razie jescze troszke przyduzawe na moja gwiazdke,a wdodatku cos nie byla zadowolona, gdy je zalozylam, co z reszta widac na zdjeciach:-D:-D
mam nadzieje, ze te kozaczki bede w UK H&M, bob bym je chetni kupila;-)

gabids, ty mialam leciec do H&M zobaczyc, sa te kozaczki?

niestety nie bylo w UK tych cudnych misiowych kozaczkow, t zn jest spro podobnych, tylko ze spod maja nie na nasze zimy, a raczej na angielksa pogode i wozenie dziecka w wozku.
klavell, kupilam za to sliczna misiowa czapeczke na zime:-)cudna:-) nie mam juz aparatu, wiec zdjecia nie wkleje:-( julitka w niej wyglada bombowo:happy: tez w H&M, moze i uwas bedzie

reklama
Do góry