reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

:tak::tak::tak: podobnie jest z amerykańskimi ubrankami chociaż zauważyłam że teraz Zuzka wolniej rośnie i te różnice nie są aż tak duże

:szok: Zuzka ma bardzo dużo ubranek z Nexta i chyba rozmiarówka nie jest zawyżona ostatnio kupiłam jej sporo rzeczy w rozmiarze 12-18 miesięcy i są dobre

No wlasnie Next i H&M ma odpowienia moim zdaniem numeracje.

gabids, to ci dopiero numer!!!! ja uwazam, ze te wszystkie angileksie ubranka sa duzo wieksze niz jest podany rozmiar. :rofl2: tak bielizna jak i inne ciuszki. do tej pory niunia chodzi w body 6-9m-cy, tak samo pizamka, z tym ze ta jest jecze sporawa na nia. teraz zakupilam body 9-12m-cy i mysle, ze pochodzi w nich do wiosny.
t-shirty czy bluzki z dlugim rekawkiem 1-1.5 roku sa duzo za duze na chwile obecna:szok:
niektore bluzeczki Next first size tez jescze nosi, choc juzm musze je odlozyc, bo niedlugo rekawek bedzie 3/4:-D:-D:-D

Hehe no widzisz u nas jest inaczej George,Mothercare jest za maly albo w sam raz jak kupuje na 12 mies.a ja kupuje tak zebybyl luz kontrolowany.W niedziele kupilam czapke w Mothercare na 24 miesiece i jest za mala:szok::szok::szok:Oczywiscie nie przymierzalam w sklepie:baffled:A ile Julitka ma wzrostu?

reklama
No wlasnie Next i H&M ma odpowienia moim zdaniem numeracje.

Hehe no widzisz u nas jest inaczej George,Mothercare jest za maly albo w sam raz jak kupuje na 12 mies.a ja kupuje tak zebybyl luz kontrolowany.W niedziele kupilam czapke w Mothercare na 24 miesiece i jest za mala:szok::szok::szok:Oczywiscie nie przymierzalam w sklepie:baffled:A ile Julitka ma wzrostu?

wg mojego mierzenia ma 77cm

Jesli juz mowa o H&M to dzisiaj zakupione butki dla malej sa za male...musze jechac jutro i je zwrocic..a sa takie fajne:wściekła/y: A propos jaki numer butow kupujecie maluszkom...dziwne bo takie male nike ktore M kupil maja numer wkladki 11cm i mala ma jeszcze troche luzu a te kozaczki ktore dzisaj kupilam maja 14-15 cm i nawet do polowy nie wsadze jej stopki...ale jestem zla

a to nasze buciki..jedne i drugie za male:wściekła/y: widac nie mam wyczucia:sorry2:
sta62959px7.jpg

Ja mam róznorodnosc numerów buta;adidaski Damian ma numer 20- wkłada sie bardzo cięzko, półbuciki ma 21 i są odrobine luźne, kapciuszki ma 21 i są na styk a na zimę taż ma 22.

Wazne też jest czy butki mają wysokie podbicie.
Łukasz nosi 20tki. Ale ma wysokie podbicie i większość butów nei wchodzi mu na stopę!
Kupiliśmy mu super butki w diechmannie i nic z tego :/ Nie dało rady ich założyć!
Musieliśmy oddać.
Teraz ma buciki z ccc i są swietne.

Wazne też jest czy butki mają wysokie podbicie.
Łukasz nosi 20tki. Ale ma wysokie podbicie i większość butów nei wchodzi mu na stopę!
Kupiliśmy mu super butki w diechmannie i nic z tego :/ Nie dało rady ich założyć!
Musieliśmy oddać.
Teraz ma buciki z ccc i są swietne.
A u nas odwrotenie. Tzn Stas tez ma mega wysokie podbicie ( taka puchata stopke:-)) i wlasnie z ccc nie pasowaly a z diechmana jak ulal - rozmiar 22.

reklama
Do góry