reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

No to ja do tej pory kupowałam hmmmm na oko :/ teraz widzę jakie błędy robiłam.Muszę zrobić taką miarke z patyczka. Kuba nosi rozmiar 23 długość stopy ma 16 cm jak mierzyłam wkładke w bucie to powinno być ok. Jak pojedziemy po wiosenne obówie to muszę jechać z miarką.

Na razie zrobiłam mały wiosenny początek :) oto dzisiejsze zdobycze:

-http://www.allegro.pl/item530603750_kidsmode_nowy_3cz_komplet_jeans_draft_3_ok_98.html

- KidsMode~NOWY SUPER 3cz.DRESIK *LEW 3-92/98 blue (530611563) - Aukcje internetowe Allegro

- KidsMode~NOWOŚĆ ŚWIETNE JEANSY *SMI* 16-ok.92 (531916000) - Aukcje internetowe Allegro

- KidsMode~NOWA WIOSENNA KURTKA*enjoy 24-ok.98 ecri (540155046) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Matko ale pomyłka!!!!! Zrobiłam sobie miarke na rozmiar stópki Kubusia i wyszło, że ma 13,4 a nie 16!!!!!

Ale GAFA!!!!!Zmierzyłam od razu miarką bucik i ufffff ma jeszcze troszke luzu, ale normalnie roz 23 jest na styk. Tak więc jeszczedo końca lutego i kupujemy nowe buty.

Jest jeszcze 1 sprawdzony sposób, mierzymy podeszwę bucika, który teraz nosi. Od spodu, nie od środka i wtedy już nic nie trzeba dodawać i na pewno będzie ten luz który być powinien

zauwazylam, ze Julitce noga przez zime urosla tylko troszke. dlatego tez wyprobuje te spsoby z mierzeniem butow zimowych i musze sie wybrac poszukac jakich na wiosne. gdy uda mi sie kupic taniej, to bede mogla sobie pozwolic na wiecej par;-) na podworko oczyiwscie musze wybrac jakies ziemiste (czarne, brazowe)bo przeciez zaraz i tak upodobnia sie do blota:-D

Moja Jula tez ma malutka stopę - rozmiar 19
ja juz na wiosne kupilam jej buty niestety nasza rehabilitantka uswiadomila mnie ze Jula musi miec drrrogie buty :baffled:
kupilam firmy Geox byly przecenione z 219 na 150- bo to kolekcja jesienna byla czyli juz nie modne;-)

reklama
Do góry