Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A mnie się wydaje że to dla dziewczynek które mają po 7 lat (tam są taki strzałki do skakania ). Koleżanka tak skacze przy tym się odchudzaSłyszałyscie o macie do tańczenia Barney dla maluszków??????? Ma któraś taką???? cos o niej słyszałyście???? BO tak się zastanawiam czy kupic Oliwce,ona strasznie lui tańczyc i wygłupiać sie przy muzyce :-)

A mnie się wydaje że to dla dziewczynek które mają po 7 lat (tam są taki strzałki do skakania ). Koleżanka tak skacze przy tym się odchudza![]()
Dziewczyny mam pytanie odnosnie zakupu nawilzacza powietrza...z uwagi na to ze mala tak czesto choruje a powietrze u nas w mieszkaniu nie nalezy do 'najmilszych' wiem ze ktoras z was chyba anetasa ma ten firmy triada, prosze o opinie cos do 400,500 zl bo mam juz dosc tych recznikow porozwieszanych na kaloryferach ktore i tak w szybkim tempie schna. Przestudiowalam to co bylo w necie ale wiadomo, obiektywna opinie moze przedtsawic jedynie uzytkownik danego sprzetu. Dobrze by bylo gdyby posiadal rowniez opcje jonizatora.
my używamy go ponad rok zwłaszcza w sezonie grzewczym jest nie zastąpiony