reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
W ogrodzie fajnie prezentowałaby się zjeżdzalnia z drugiego linku :) ta mi wpadła w oko, ale tylko wizualnie nie vzytałam nic w opisie.

Iza my na jesień też zjeżdżalnie i mamy wlaśnie coś takiego jak ta 3 i z tego co pamiętam Tygrysek też ją ma i jest z niej zadowolona my jak narazie testowaliśmy ją tylko w domu a na wiosne D zrobi do niej jeszcze podest:tak:tylko że my mamy z innej firmy i za 3m ślizg zaplaciliśmy 169zl
my mamy tą
http://allegro.pl/item553817360_just_fun_zjezdzalnia_slizg_3_00_m_gratis.html

Ostatnia edycja:

dwie pierwsze są śliczne i w zasadzie jak ktoś nie umie samemu zrobic stelarza bda super a pierwsza dodatkowo ma podłączenie do wody i moznaby zjeżdza do baseniku
jeśli chodzi o ostatnią to trzeba z drewna zbudowac taką budką i podest i w zaadzie więcej roboty i więcej mniejsca w ogrodzi i mi osobiście się bardziej podoba
Iza my na jesień też zjeżdżalnie i mamy wlaśnie coś takiego jak ta 3 i z tego co pamiętam Tygrysek też ją ma i jest z niej zadowolona my jak narazie testowaliśmy ją tylko w domu a na wiosne D zrobi do niej jeszcze podest:tak:tylko że my mamy z innej firmy i za 3m ślizg zaplaciliśmy 169zl
my mamy tą
- JUST FUN - ZJEŻDŻALNIA ŚLIZG 3,00 m + GRATIS (553817360) - Aukcje internetowe Allegro

tak monia ja też mam taki ślizg i jest super nawet zamieszczał zdjęcia na zamkniętym ładnie taki drewniany plac wygląda w ogrodzie

reklama
Do góry