Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aa no chyba ,że takkochana tych pieluszek się nie namacza, a do prania wrzucasz normalnie ze swoimi rzeczami albo dziecka. Nie namaczasz, bo jak jest kupa to wyrzucasz ją z papierkiem, a jak jest siku to się nie moczyło nigdy. Sa wygodniejsze od tetrowych - bo formowane.
.
może jestem dziwna ale jakoś nie przemawiaja do mnie te otulacze i pieluszki do prania...myślę ze prania i tak będę miała dośc a jeszcze do tego jakby miały dojśc pieluchy dostałabym kociokwiku chyba
paczkę pieluch tetrowych na pewno kupię by nie męczyć szkraba jednorazówkami non stop ale jak znam życie to jednorazówki zwyciężą. Może i sa drogie ale bede miała tyle zajęć i tyle na głowie ,że nie uśmiecha mi się jeszcze namaczać i prac pieluchy.

Confi - też jestem lekko przerażona. jestem osobą b. poukładaną, ale właśnie pytałam męża jak ja sobie dam z tym wszystkim radę? Nie chodzi o pieluszki, ale o całokształt. Mama mówiła mi że czasem nie ma jak pójść pod prysznic, czy że łzy kapią ze zmęczenia jak się wiesza pieluchy ( to 30 lat temu) o 23 w nocy.
Mnie się wydaje, że ze wszystkim sobie dam radę, że to na pewno nie jest źle i właśnie boję sie że się b.rozczaruję :-)