Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tusia221 pisze:Dziewczyny jesli chodzi o odciaganie katarku to ja kupilam mojemu Tymciowi fride i wiem ze nie zrobie mu krzywdy,naprawde poleam
minozka pisze:dzisiaj będąc u pediatry zapytałam się jej o zakrapianie noska mlekiem. Odpowiedziała mi że jest to metoda jej babci, tak samo jak leczenie uryną. Ona nie poleca tej metody, ale jeżeli jakaś matka będzie chciała ją zastosować to ona nie będzie odradzała, bo matki wiedzą (intuicyjnie) co dal dziecka jest dobre. Medycyna przez ten czas bardzo poszła do przodu i na rynku są dobre farmaceutyki. Hmm.... ciekawe czy w razie czego zdecyduje sie na zakropienie noska mlekiem.
tuśka21 - próbowałaś? pomogło?
minozka pisze:Odpowiedziała mi że jest to metoda jej babci, tak samo jak leczenie uryną.
EWCIK100 pisze:Dziewczyny, a wychodzicie podczas kataru na spacer? Niby pediatrzy zalecają, jeżeli dziecko nie ma gorączki. Ale jak wyszłam to katar się zaostrzył. Tak więc siedze w domu. A jak u Was?
tuśka21 pisze:a tak na marginesie dodam - ze babcine spoby sa najlepsze - i to walsnie dzieki nim lecze swoje dziecko jak choruje .......
minozka pisze:Odpowiedziała mi że jest to metoda jej babci, tak samo jak leczenie uryną.
zaloze sie na 100% ze Twoja pediatra sama stosowala ta metode - a nie faszerowal chemia dziecko![]()
![]()