reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

reklama
Survivor - Ciociu serdecznie gratuluję :-) ja jak dwa lata temu zostałam Ciocią (mojemu bratu urodziła się córeczka) to tak się cieszyłam jakby to było moje dziecko:-D wiem co teraz czujesz i w pełni rozumiem Twoje wzruszenie - w ogóle to duża dziewczyna i ta grzywka:-D jeszcze raz gratulacje:-D

ja mam dobrą wiadomość choć mam w związku z nią mieszane uczucia:baffled: wczoraj z lewej piersi poleciała mi siara:laugh2:, bardzo mnie to ucieszyło, gdyż jej szansa, że Antoś będzie korzystał z tego dobrodziejstwa jakim jest karmienie naturalne, jednak zastanawia mnie czy to nie źle że mleko pojawiało się tylko w jednej piersi:zawstydzona/y:

Survivor - wielkie gratulacje!!!! dla Ciebie jako cioci i Twojej siostry!!!! Już niedługo Ty dołączysz do niej ze swoją Florką:-)

reklama
Kate: u mnie też pojawiła się najpierw w jednej piersi, zresztą nadal bywają dni, że w jednej jest, w drugiej nie ma, ale po porodzie na pewno się wyrówna. A siostrzenicę to ja już jedną mam, tyle, że tym razem sama chodzę z brzuchem to i empatia większa:)

Do góry