reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Same pyszności...-------PRZEPISY

zakupiłam wcozraj takie formy silikonowe: Lidl Online
i poszukuje teraz przepisu na jakieś takie ciasto które mogłabym przerobic na produkty które moze Hubek
nie wiem czy oprócz typowo biszkoptowego ciasta ktos coś zna jeszcze??

a i jeszcze na takie ciastka co przez maszynke mozna robic, albo przez cos takiego: Lidl Online

bedę wdzięczna :-)

ale fajne :tak:

a czego nie może Hubek ? jeść z typowych składników do ciast ?

reklama
jajek nie moze kurzych, ale za to daję 4 jajka przepiórcze na każde jajo kurze
no i mleka, smietany, itp
masła daje tylko troche resztę zastepuje olejem
proszku do pieczenia, ale to zastępuje sodą:-)

znalazłam taki fajny przepis na muffinki herbaciane i nawet wypróbowałam, ale chyba w przepisie jest podane za duzo sody bo jest bardzo wyczuwalna w smaku i Hubkowi ciastka nie podpasowały:no: muszę poszukać innego przepisu albo zmodyfikowac tamten.
ale foremki są super i bardzo ładnie wychodzą ciastka:tak::-)

ja w tym roku na święta zrobię gotowany makowiec przepis jest w sotatnim miesięczniku KUCHNIA wygląda całkiem fajnie i napewno zrobię jakąś roladę biszkoptową- a to ostatnio na kanale kuchnia tv robiła Martha no i ciasteczka z choinki i zwykły makowieć.no i chciałam zrobić takie jabłka z miodem zapiekane z dużą ilością kruszonki ale kto to wszystko zje.:eek:

Karola jakie Ty masz ciekawe i oryginalne pomysły/przepisy na święta:shocked2::tak: Jakbyś miał wolniejszą chwilkę to napisz, bo ja napewno z nich skorzystam:tak: Tak jak z tego na czerwony barszcz, ciasto na pierogi i grzane wino;-):-):-)

Karola jakie Ty masz ciekawe i oryginalne pomysły/przepisy na święta:shocked2::tak: Jakbyś miał wolniejszą chwilkę to napisz, bo ja napewno z nich skorzystam:tak: Tak jak z tego na czerwony barszcz, ciasto na pierogi i grzane wino;-):-):-)

a co ciebie interesuje???
ja polecam dla Was te jabłka bo każdy zje dzieciaki i wy np. z lodami a czy na ciepło czy na zimno zawsze dobre no i w sumie całkiem zdrowe i proste.

tego makowca nie jadła więć nie ponoszę dopowiedzialności.:cool2: a co do pierogów to ja robię w środę podgotuję i zamroże-ja robię zielone bo moja mama robi z kapuchą i grzybami i twarogiem na słodko.

WolfiA ty to masz mega pole do popisu zwłaszcza z dekoracjami.ostatnio zamówiłma na allegro akurat z Anglii lizaki na choinkę miętowe :szok::-D takie laski.
ale tam tyle produków perełek, złoto do dekoracji mnie powala na kolana tak pięknie na czekoladzie wygląda, wymieniać można i można tylko szaleć.:tak:

reklama
a co ciebie interesuje???
ja polecam dla Was te jabłka bo każdy zje dzieciaki i wy np. z lodami a czy na ciepło czy na zimno zawsze dobre no i w sumie całkiem zdrowe i proste.
No i super:-) I ja skorzystam i rozalka, bo chyba też prosiła o przepis, ale na wątku obiadowym;-) Tak więc, prosimy bardzo Karola:tak::tak:

WolfiA ty to masz mega pole do popisu zwłaszcza z dekoracjami.
To prawda, pod tym względem to ci tu tego dostatek;-):-D

Do góry