reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

No to do roboty!! przynajmniej ja !! :P ale pocieszam się tym, że to tylko 2 dni i znowu weekend! Mam tylko nadzieję, że będzie ładna pogoda, bo jak na dworze jest ponuro to ja też jestem ponura i zmierzła!! A w poniedziałek mam wizytę! Fajnie bo znowu zobaczę dzidzię!! :laugh:

reklama
Ale dzisiaj pięknie!!!
Wczoraj całą rodzinką wybyliśmy na grila,na kocyk i było świetnie.
Pierwszy raz chwyciło mnie słoneczko,troche tak śmiesznie sam dekolt i nos ;D
A jeszcze,dziś kończe 28 lat,ale to już dużo,naprawde.Jeju niedługo trzydziecha,oj stara już jestem :P ::)

Mamaoska wszystkiego naj naj najlepszego, dużo słońca, uśmiechu a co najważniejsze
zdrowego do rozwiązania dzidziusia!!

sto lat sto lat sto lat sto lat sto lat dla Mamaoska !!!!!!!!

mamaoska.oczywiście HAPPY BIRTHDAY....to you :)

Ty stara.mój Boże a co ja mam powiedzieć..........

Dziś byłam u mojego endokrynologa ponieważ mam chorą tarczycę i muszę być pod kontrolą tym bardziej w ciąży, żeby mi guzy na tarczycy się nie powiększyły no i żeby dzieciczki miały odpowiedni poziom hormonów :) wszystko jest ok.....ale ciśnienie moje to mnie zastanowiło 100/60.....śmiesznie niskie....jak to w ciązy chyba..;)

posiew moczu też dziś odebrałam i jest wszystko ok...........
.......i słońce dzisiaj pięknie świeciło, tylko strasznie duszno było jak stałam w korku a w samochodzie nagrzane :P

Hej dziewczyny! Jadę dziś na badanie mojej cukrzycy i trochę się denerwuję ale co ma być to będzie.Napiszę do Was wieczorkiem co i jak PA :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry