reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Łojej,ale mialam jakis przygnebiajacy wieczorek. :( Myslalam o Lukaszu,o wspomnieniach,o jego nowej dziewczynie... ::) Kurde,mimo,iz tak bardzo chcialam przestac na ten temat rozmyslac,to nie moglam... Az mi sie lzy w oczkach pojawily i Zuzia tak kopala... Jakby ja te moje myslenie draznilo... Ale jakos wstrzymalam te lezki i udalo mi sie zasnac... Snil mi sie owszem,ale cale szczescie juz zapomnialam,co bylo tematem tego snu. ;)

Aniu i Julciu,milego dzionka! :-* :-* :-* :-*
No i,oczywiscie,reszcie Mamusiek tez tego zycze! :-*

reklama
Agutko myśle że bardzo dobrze postąpiłaś, na pewno wyjdzie to tobie i dzidzi na dobre! bądz twarda (skoro faceci teraz mają z tym problemy) ;)

A ja byłam rano w stacji krwiodastwa i oddałam krew do badania, wyniki dopiero we wtorek! ;) Wziełam narazie na luz, bo wczoraj rozmawiałam z moim kolegą ginem który mi wyjaśnił parę rzeczy i powiedział żebym sie nie martwiła na zapas!! ;)

hehe,Mycha znow mamy cos wspolnego - ja tez rano krewke oddawalam,ale na przeciwciala,wynik juz dzis dostane.Ale mnie rano pani zalamala,bo powiedziala ze w moczu bakterie wykryli e.coli i dla pewnosci powtarzali wynik:( Znow mnie pewnie jakims antybiotykiem nafaszeruja:(A ja dzis przeprowadzam sie do nowego mieszkanka i po takich wiesciach to nawet sie nie umiem z tego cieszyc

Aniu ja też byłam oddać krew w kierunku przeciwciał a dokładnie zrobią mi wykaz wszystkich antygenów w układzie RH ( ze względu na mój i męża konflikt krwi) ;)

ja mialam juz przeciwciala robione w I trymestrze,wynik byl ok,przeciwcial nie stwierdzono,teraz to pewnie tylko dla upewnienia sie,ze nadal jest ok,ale z moim moczem od poczatku ciagle cos jest nie tak.

Oj Agutko ja tez zle spałam ciagle jeden sen matko jak mnie juz to meczy. Julke tez. Jeszcze troszeczke i juz o wszystkim nie bedziemy pamietac byle do wrzesnia :)
Niby sie wyspałam a i tak mi sie spac chce. Oj.

Miłego dzionka zycze wszystkim mamuskom
:-* :-* :-* :-*

Witajcie kobietki ;)
Jam jest wyspana i nawet radosna,choć dzis spędzę cały dzien bez męża bo w pracy.Inie bardzo wiem za co sie zabrać czy posprzątać,czy prasować a jeszcze muzę wyjść na pocztę.Ale co tam,cały dzień przede mną i jak dobrze rozplanuję to wszystko zrobię.
Cieszę się Mysiu,żes została pocieszona ;)
A Agutce i Nadzi radzę TAK TRZYMAĆ ;D

Mychus i Edi,slicznie dziekuje! ;D :-*

Nadenko,heh kolejna wspolna rzecz. ;) Ale ja tez wierze,ze to wkrotce sie skonczy.:) I tak jest,chyba,lepiej niz na samym poczatku,co Zabki? :) Buziaczki dla Was! :-* :-*

reklama
Mychus , Edi równiez dziekuje :-*

Agutko buziolki :-* :-* tez wierze ze bedzie juz nie długo po wszystkim. Teraz jest juz lepiej niz na samym poczatku masz 100% racje.

Kurcze zjadłam troche truskawek i mnie brzuch rozbolał strasznie. Ciekawa jestem czy to przez te truskawki czy moze cos innego. Ehhhh. Ale koniec narzekania i głowa do góry :)
;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry