reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Ja po pracy mialam takie szmery w zoladku,ze dobre kilka minut siedzialam na kibelku... ::) Ale jak juz mi przeszlo,to poszlam pomalowac drugi raz lozeczko,a jutro tylko druga warstwa na przewijak i mozna rodzic. ;D Mysle jeszcze nad czyms typu kwiatuszki,serduszka na tej gornej czesci lozeczka. ;)
A teraz sie wkurzam,bo nie moge sie dodzwonic do pani poloznej,zeby zarejestrowac sie do lekarza na USG 3D,wrrr! ::) :P

reklama
Witam dziewczyny!
Mycha i Mamaani życze Wam dużo spokoju i dobrych wiesci,musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wczoraj zawiozłam męża do pracy bo miał całe auto ciochow i rzarełka. I jestem sama i jest mi smutno.
Jestem bardzo zżyta z mężem i on ze mną .Nie znosze rozstań jakoś tak czuje się bezradna.
To tak cięrzko być samej,jednak facet przy boku to ostoja i taka bratnia dusza!!!

A zapomniałam napisać że we wtorek byłam na USG i maluch waży 900g. i wszystko ma proporcionalne.I fikał niemiłosiernie
Niestety zaczyna mnie palić zgaga,mleko mie pomaga więc ssam Reni po poł tabletki!

Mysiu,każda dzidzia idzie w swoim tempie,jedne przybieraja od razu na początku inne trochę później,a jeszcze inne po prostu rodza się malutkie,ale zdrowe ;) czasem wielkość o niczym nie świadczy.Poza tym przypominam,że usg potrafi się mylić,w późniejszym etapie nawet do 700gr w obie strony.
Mój mały miał w 25tc 800gr,czyli tez mniej niz od Mamoski ;)

Witajcie.
Już jestem. Wszystko okazało sie być ok i do domku wróciłam już w środę a dzis odebrałam wypis ze szpitala. Ale jak byłam tam przez ten jeden dzień to spotkałam kilka dziewczyn tuż przed porodem - takie ogromiaste brzuchalki mają, że szok; a mi wydawało się, że w poprzedniej ciąży to ja byłam wielorybem :)

Dziecko moje ma zapalenie ucha więc ostatniej nocy było nieciekawie, bo miał goroczkę i płakał strasznie, dopiero po podaniu czopka troszkę się uspokoił. A teraz to dostaje antybiotyk i kropelki do uszka ( strasznie pluje syropem).

W niedziele mam komuniię chrześniaka wiec jutro udaję się do fryzjera coś wyczarować na głowie.

Dzidzia w brzuszku fika niemiłosiernie co bardzo mnie cieszy, bo różnych rzeczy się nasłuchałam wtym szpitalu.

Miłego weekendu życzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry