reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Dzień dobry ;)
Znowu sobie pospałam ;) a wszystko przez to,że długo siedzę(jak na mnie) w nocy.Nad ranem miałam jakieś dziwne bóle brzuszka,niby to skurcze jelit a niby taki skurcz miesiączkowy????nie wiem co to bylo bo toaleta tego nie rozwiązała a teraz jest ok.
Przed chwilą jadłam pierwsze czereśnie zw tym roku.Wczoraj miałam "dostawę" od rodziców.Są słodkie jak na tą pogodę i warunki do dojrzewania ;)
Miłego dzionka kobiałki ;)

reklama
Edi ja też miewam takie bóle, właśnie musze zapytac gina co to może być. Przychodzą kiedy chcą a jest to taki przeszywający ból , bardzo nie miły. Poza tym ciągle mam jakieś upławy i też nie wiem czy to tak OK!?? :P

ja tez niestety miewam takie bole,zwlaszcza nad ranem.Ostatnio jak pytala ginekolog,stwierdzila ze to normalne,bo kości mi sie "rozchodza" i przygotowywuja doporodu.Trudno je opisac,taki "tępy" rodzaj bolu :( A co do uplawow to ja tez je mam,u mnie sa zwiazane z pojawiajacymi sie od 3 miesiaca roznymi infekcjami pochwy.

Witajcie.
Pogoda u nas jest do bani. Mam nadzieję, że pod koniec tygodnia juz coś się zmieni z tą pogodą, bo wybieramy się na urlop nad morze.

Ja w piątek i w sobotę miałam takie dziwne bóle brzuszka ale to spowodowane było chyba przepracowaniem i dzwiganiem Krzysia, gdyż wczoraj jak nic nie robiłam to wszystko było ok.
Tak więc pora się oszczędzać.

Pozdrawiam.

Witam DZiewczynki!
Ja pisze jeszcze ze stolicy, pada dzisiaj i zrobiło sie zimno i ponuro, brrr.... co za czerwiec.

MYCHA, jeśli chdzi o upławy to trzeba to sprawdzić u gina, białe, bezzapachowe są normalne w ciązy, ale jeśli jest ich trochę więcej i zmienią sie, to trzeba lecięc do lekarza. Ja przy mojej ostatniej wizycie, tak jak wam pisałam, w związku ze skurczami, wykrył, że mam jakieś "malutkie" upławy i zapisał globulki, bo powiedział, ze nawet takie nieznaczne, w ciązy mogą być grożne dla płodu, takze radzę Ci sprawdzić !!!!!!

A ja sie dzisiaj zajadam truskwakami, pycha!!! ;D

Byłam u lekarza, który stwierdził, że to pieczenie to albo z ucisku na żołądek albo z ucisku na nerw. Dostałam maść i tablitki przeciwbólowe a jak nie przejdzie to mam iść do szpitala a ja nie chcę!!!! :P

Margolis a te przeciwbolowe to jakie?Wydaje mi się że przejdzie ale jeśli nie to może faktycznie warto zrobić jakieś dodatkowe badania!
Wczoraj odwiedziłam kuzynkę ktora starała się o dziecko przez kilkanascie lat.Dopiero teraz po kolejnym invitro się udało.
Jest w 38tyg.ciąży ale cały czas leży.Bardzo się ciesze że wytrwała ile wyrzeczeć i cierpliwosci.Strasznie za nią trzymam kciuki.
Takim kobietom się należy dziecka
!

reklama
Mamaoska takie kobiety jak twoja koleżanka należy naprawdę podziwiać!! :) :) i modlić sie za nie aby dotrwały do końca, a maluchy urodziły się zdrowiutkie!! ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry