reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

A mnie nie boli już pachwina,pewnie Mały zlazł z jakiegos nerwu ;D
I teściowie juz pojechali,a zaraz wychodzimy do znajomych :)
Jakos tak miło się zrobiło.... :D

reklama
A ja jestem dzis po wizycie u mojego gina. Oczywiscie ponarzekał na moja morfologie wyniki moczu.
Ale najwazniejsze ze z Julka wszystko cacy. Puscił mi bicie serduszka i stwierdził ze tak bije ze moze zaraz sprzet mu rozwalic ;D. Cudowny dziwiek. Lepszy humorek odrazu mi sie zrobił. Pokrzyczał ze chce wrócic do pracy ale co tam jutro do pracki.
Pozdrowionka i całusie Mamuski :-*
Agutku :-* :-* :-* :-*

Nadulku,teraz wlasnie praa dobrze nam robi - mowie Ci - chyba wiesz,co mam na mysli. :) Dziubaski Nasze Kochane - Anusiu i Juleczko! :-* :-* :-* :-*

Dobranoc wszystkim. ;)

Dziekuję Bogu,że mam spokojnego męża.Dziś o 5.34 obudził mnie płacz dziecka za ścianą i krzyk ojca.Mama też krzyczała,ale że "on ją wkurwia" a ona musi juz wyjść do pracy.Dziecko płacze a chłop się drze żeby się zamknęło,a malec ma 14 miesięcy.Miałam ochotę pójść i zabrac mu to dziecko.Nie mogłam potem zasnąć.Ja oddałabym wszystko za płacz dziecka.Nie bylo mi dane usłyszeć i wiem,że teraz nigdy nie będę się złościć na swoje kolejne maleństwo.

A tak wogóle to świeci słoneczko i zapowiada się miły dzień.Za chwilę jade odwiedzić koleżanki z pracy a potem do Ikea ;)
Miłego dzionka ;)

Witam.
Oj tak pogoda dziś zapowiada się nieźle. Ja wstawiłam już pranko teraz szykuję śniadanko po śniadanku idziemy z Krzysiem na kontrolę po leczeniu zapalenia uszka a potem pewnie jakiś spacerek zaliczymy.

Ja jutro wybieram się w odwiedziny do koleżanek do pracy no i pewnie na jakieś zakupy z racji odwiedzin Warszawy.

Fakt pogoda zapowiada się fajnie ;)

Edi takich ludzi jak twoi sąsiedzi to za łeb i o ścianę! >:(

A ja dzisiaj po 16.00 jadę do mojego gina z tymi wynikami! :P poproszę gop o USG żeby sprawdził czy z dzidzią wszystko OK! :)

A u mnie brzydka pogoda, pochmurno, zimno i chyba zacznnie padać, brr... Kiedy to lato przyjdzie??? Podobno wtym roku tak bedzie, mokro i chlodno, ale dla nas to chyba lepiej, bedzie łatwiej z brzuszkiem chodzić! :)

Edi strasznych masz sąsiadów !!!! Straszne jest to ze nie doceniaja tego co mają. Wiem ze cieżko jest reagowac, wstacać sie w czyjes życie rodzinne lecz jeśłi takie sytuacje bedą sie powtarzać to chyba powinnaś porozmawiać z sasiadami, powiedzieć lub uprzedzic ze jeśłi takie ich krzyki na tak male dziecko będą siepowtarzać to zgłososz to w odpowiednie miejsce. Jestem pewna że to ich troszkęwystarszy i malec będzie miał troszkę spokoju.

Megi jak Krzysio po lekarzu, czy jużwszystko w porzadku z uszkiem?

Mycha czekam na relację odnoscie twoich wyników, mam nadzieję że to tylko bezpodstwana panika i że wszystko będzie dobrze. Na pewno będzie dobrze :)

Miśka ja za upalami nie tesknie bo boje się opuchnięcia ale ciut cieplej mogło by byc.

A u mnie gardelko zaczyna szwankować. Bardzo szybko łapie infekcję. Do tego gdzie sie nie pojawie słyszę że bardzo blada jestem. Kurcze, moze jakas anemia mi sie przyplatała? Oprócz tego kupiłam dzis truskawki i jestem zadowlona ze oparlam sie pokusie "brzydkich" rzeczy do jedzenia :)

Cleo, no ja tak samo, upał mógł by byc dla nas samobójczy! :) ale troche cieplej moglo by być, no i zeby nie padało ciągle, bo to przygnebia strasznie!!! Ja tez dzisiaj kiepsko sie czuję, słaba jakś taka, rano krew mi z nosa poszła, ale to chyba tylko zmęcznie, wczoraj wracalam ze stolicy i troche mnie to wymęczyło!
A co do truskawek, to chyba zaraz tez po nie polecę, nimi mozna objadać sie bezkarnie :) dzięki za podpowiedz :)

reklama
EDI faktycznie dobrze pisze Cleo ale jeśli nie masz zbyt dobrych relacji z sąsiedami ,a te incydeny będą się powterzać to dzwoń na policje.
Oni zrobią oględziny i powiedzą ,że sąsiedzi się niepokoją.Tyle teraz się słyszy o znieczulicy sąsiedzkiej i martretowaniu maluszkow.
Niedawno znow było głośno o 2-wu miesięcznej dziewczynce pobitej.Dla mnie tacy ludzie nie mają przebaczenia to robaki !!!!!!!!

Mycha czekamy na wiesci mam nadzieje że będzie dobrze ;)
A ja znow sama,mąz przyjerzdza i wyjerzdza całe szczęscie, że na weekend do domu zajedzie ,a potem znow w trase :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry