reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Nadziulku,Ty uwazaj tam na Was!!! :-* :-* :-* :-*

My z Zuzienka wlasnie szykujemy sie na imprezke,wiec pozostaje Wam zyczyc rowniez milego wieczorku Mamuski! ;D :-*

reklama
'Margolis nie ma się czym przejmować ...mój gina na wizycie w środę powiedział, że 26 tydzień ciązy bliźniaczej to jak 40 pojedyńczej co do wielkości maciciy (a Ty jeszcze dalej jestes ode mnie...więc lekarze prawidłowo zareagowali ;))...

mnie jak ktoś się pyta "kiedy rozwiązanie"...a ja mówię "po upałach, we wrześniu" to wtedy widzę ...odrazu wzrok na mój brzuch, dziwna mina...wyłupione oczy....
...teraz już się śmieje i mówię..."..nie ma co robić min...ja mam dwóch chłopaków pod serduchem"...;)

Pogoda rzeczywiście była znośna ale niestety na następny tydzień nadają niezłe upały.

Dziś byliśmy na basenie i dzidziuś tak się wiercił, że szok.

W poniedziałek odbieram wyniki badań i mam nadzieję, że tym razem z moczem będzie wszystko ok.

Miłego wieczoru i jutrzejszegp dnia wszystkim życzę.

Hej Laseczki! :D

My juz nieco wyspane po imprezce,teraz idziemy sie wykapac i czas zaczac nowy dzionek,hihi. :D Na wieczor wujek zapraszal na imieniny,ale w sumie,to nie wiem,czy pojde. ;)

Milej niedzieli Dziewczynki i jak najmniej duchoty na dworku! :-*

Hej Mamuski :)
U nas swieci piekne słonce ale co z tego jak nawet jeden listek sie nie rusza. Wiec podejrzewam ze na dworku duchota i upał.

Agutek mam nadzieje ze bawiłyscie sie dobrze razem z Zuzanka :)

Pozdrawiam Mamuski i równiez miłej niedzieli zycze :)

Hej Mamuski!!

Na Śląsku już zaczyna się jeden skwar! :P a ja już zaczynam mieć dosyć!

Nadziu dzięki za życzonka dla męża!

Cleo z tymi bólami to jest różnie. Ja też miałąm takie ataki nagłego i tak cholernego bólu że nie wiedziałam co robić, ale po chwili mijał i nie powracał, więc sie nie przejmowałam, a co sie np po 15 min okazywało musiałam leciec do kibelka!! :P
Ale oczywiście jeśli zacznie cię to niepokoić dzwoń do gina! :)

Tak mamuśki, życzę miłej niedzieli!! ;)

Nadziu,bardzo fajnie sie bawilysmy,a teraz mnie nozki bola,hihi. ;) Troche humorek mi sie wlasnie sprzykrzyl i staram sie z tego wyjsc... Oby mi szybko poszlo... ::)

Ja coś cieńko się czuję, ten upał chyba mi nie służy a do tego coraz większy brzuch, mam już nieraz wrażenie, że jak się dłużej na niego popatrzę to zauważę jak rośnie ;)

Muszę już w końcu jechać do lekarza w szpitalu którego chcę rodzić ale coś mi motywacji brakuje strasznie. Ale w poniedziałek muszę w końcu zadzwonić i się zarejestrować - w związku z tym jakby mi to znowu wypadło z głowy proszę o przypomnienie. :)

reklama
[color=Red[u]]Agutek[/u][/color] tylko mi nie badz smutna bardzo prosze. Niech dobry humorek szybciutko wróci to i Zuzanka sie usmiechnie :)
Margolis jak tak samo kiepsko znosze upały teraz mi sie wydaje ze nawet nie mam czym oddychac.
A ktos madry z telewizji mówił kiedys ze w tym roku ma nie byc upalnego lata zobaczymy bo jak narazie to nic na to nie wskazuje wrrrrr. Ja juz chce wrzesien !!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry