Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
'Margolis nie ma się czym przejmować ...mój gina na wizycie w środę powiedział, że 26 tydzień ciązy bliźniaczej to jak 40 pojedyńczej co do wielkości maciciy (a Ty jeszcze dalej jestes ode mnie...więc lekarze prawidłowo zareagowali )...
mnie jak ktoś się pyta "kiedy rozwiązanie"...a ja mówię "po upałach, we wrześniu" to wtedy widzę ...odrazu wzrok na mój brzuch, dziwna mina...wyłupione oczy....
...teraz już się śmieje i mówię..."..nie ma co robić min...ja mam dwóch chłopaków pod serduchem"...
My juz nieco wyspane po imprezce,teraz idziemy sie wykapac i czas zaczac nowy dzionek,hihi. Na wieczor wujek zapraszal na imieniny,ale w sumie,to nie wiem,czy pojde.
Milej niedzieli Dziewczynki i jak najmniej duchoty na dworku! :-*
Na Śląsku już zaczyna się jeden skwar! a ja już zaczynam mieć dosyć!
Nadziu dzięki za życzonka dla męża!
Cleo z tymi bólami to jest różnie. Ja też miałąm takie ataki nagłego i tak cholernego bólu że nie wiedziałam co robić, ale po chwili mijał i nie powracał, więc sie nie przejmowałam, a co sie np po 15 min okazywało musiałam leciec do kibelka!!
Ale oczywiście jeśli zacznie cię to niepokoić dzwoń do gina!
Nadziu,bardzo fajnie sie bawilysmy,a teraz mnie nozki bola,hihi. Troche humorek mi sie wlasnie sprzykrzyl i staram sie z tego wyjsc... Oby mi szybko poszlo... :
Ja coś cieńko się czuję, ten upał chyba mi nie służy a do tego coraz większy brzuch, mam już nieraz wrażenie, że jak się dłużej na niego popatrzę to zauważę jak rośnie
Muszę już w końcu jechać do lekarza w szpitalu którego chcę rodzić ale coś mi motywacji brakuje strasznie. Ale w poniedziałek muszę w końcu zadzwonić i się zarejestrować - w związku z tym jakby mi to znowu wypadło z głowy proszę o przypomnienie.
[color=Red[u]]Agutek[/u][/color] tylko mi nie badz smutna bardzo prosze. Niech dobry humorek szybciutko wróci to i Zuzanka sie usmiechnie
Margolis jak tak samo kiepsko znosze upały teraz mi sie wydaje ze nawet nie mam czym oddychac.
A ktos madry z telewizji mówił kiedys ze w tym roku ma nie byc upalnego lata zobaczymy bo jak narazie to nic na to nie wskazuje wrrrrr. Ja juz chce wrzesien !!!!!!!!!