reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Renee ja tam się nie obawiam. Mój mąż tak się przy tym skupia ze śmiać mi się chce jak cholera :D ale wychodzi mu to elegancko. Ostatnio mu powiedziałam że może odkrył swój talent skrywany przez tyle lat i minął się z powołaniem :D

Agutko dobra jestes :D mnie by tam samo macanko po goleniu nie wystarczyło. A czujecie numer jakby tak żle się ogolić i potem iść na wizytę :laugh: gin miałby ubaw! :laugh: ostatni właśnie zrobiłam sobie taką awangardę tylko dobrze że mąż zauważył :laugh:

reklama
No ;D ;D ;D jakiś irokez przez środek.... ::)a później jeszcze zastosować np. żel do włosów z brokatem ;D Gin by chyba pomyślał, że jego pacjentka wpadła pod kosiarkę w Sylwestra! ;) :laugh:

Mychus,ma sie to wyczucie w lapkach (paluszkach :P ),hahahaha. ;D :P

Renee,irokez irokezem,buehehehe. :D Ale wyobraz sobie tak niedokladnie ogolona... Ze takie łaty pozostawaly... O matko!!! ::) :P ;D

No o moją pisiunię również dba mąż ;D mam taką fajną golarkę,a czasem uzywa swojej żeby trochę podciąć ;D włoski ;D
A wiecie co mi się ostatnio zdarza? po domu chodzę bez bielizny w dlugiej sukience i kilka dni temu oraz dziś złapał mnie skurcz wargi.... ;D sromowej ;D o kurczę jakie dziwne uczucie ;D ;D ;D

oooo fajny temacik się wywiązał... ;D
ja póki co o swoją kasieńkę dbam sama,ale mężus co jakiś czas przypomina że on jest na posterunku i jeśli tylko chce on zadba o mój komfort między nogami :)
bez bielizny jakoś po domku jeszcze nie chodzę, ale spanko na golaska przypadło mi do gustu daaaawno temu ;D

Matko jaki temat! ;D Chyba sie kazdej spodobal,haha. :D

Edi,a jak sobie z tym skurczem poradzilas? ;D Rozmasowalas? Hihihihi. ;D

Ja tez lubie chodzic bez bielizny. :P Tak fajnie mnie podwiewa. ;D No,a spac bez niej niebardzo mam jak,bo mieszkam z rodzicami,wiec glupio by wyszlo,jakby rano ktos zobaczyl mnei z wywalonym cycolkiem spod kolderki,a nie daj Boze z ciupulka odkryta! :P

Agutka, fakt, ja tez nie sypiałam na golaska jak jeszcze mieszkalismy z rodzicami ;D
Ale najzabawniejsze jest to, że mój mężuś też postanowił korzystać z powiewu wiaterku na ciałko i paraduje z tym i owym na wierzchu :) biedne te nasze papużki, pewnie myślą że mają nieźle zboczonych właścicieli :) ;)

Aniuuuuu,matko! Co za rodzina,hehehe. ;D Jakby mi jakis przystojny facet teraz paradowal nago po domku,to bym go chyba schrupala,albo zaciagnela do pokoju na male co nieco. :P Boz,sorki dziewczynki. <zawstydzona> :P Juz sie lepiej ucisze,chyba,haha. ;D

hi hi, no nie przeczę, że ten widoczek całkiem na mnie działa :-[ ;D zwłaszcza ostatnio ;) no cóż zawsze lubiłam wysokich o ciemnej karnacji.... a że już bez odzienia po domku biega, to racja Agutka, tylko zaciągnąć do sypialni i schrupać ;D ;D ;D ;D ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry