reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

haaaaaa....ja z moim mężem przez dwa dni się kłociłam ...przez teściową głównie ;) (standard)...a w końcu jak mu powiedziałam, że ma wynosić się do mamuśki.....to mu przeszło i jest słodki jak nigdy :)))))).....

dziewczny czy Wy też takie płaczki się zrobiłyście bo ja twarda baba a ostatnio teraz z byle powodu to płaczę ....o już mi się płakać chce jak tylko pomyślałąm o płakaniu

reklama
[Agamamaani i ja tak samo myśle jak Mycha,tak łatwo wszystko przechodzą ,a my to niby istna panika!!
Ciekawa jestem gdyby tak na tydz. zamienili się rolami i zostali z dziećmi ,obiadem i fochami w domu.
Gwarantuje, że po paru godz. uciekli by z wrzaskiem.I tym się różnimy,my o wszystkim dbamy, a oni przychodzą na gotowe.
Ja bardzo kocham swojego męża ale czasem i jemu brakuje intuicji i wyczucia!!!!

A co do płaczu to ja zawsze byłam mistrzyni,a teraz przechodze samą siebie,płacze jak oglądam wiadomosci,bajki.
A gdy przeglądam ciuszki w sklepie to musze się chować,bo mi wstyt tak mi cieknie z oczu!!!!Istna PŁACZKA

no właśnie ja też ryczę dziś cały dzień.. a jak juz Andzia się do mnie przytuli to wyję na całego - o co chodzi - mąż pojechał do roboty i nie powinnam sie niczym martwić.. ale jak sobie pomyślę, że bedzie dopiero koło 22 to już mi smutno.. a z drugiej strony jestem na niego zła i to też mnie wkurza - bez sensu to wszystko :)

to jedno mnie pociesza, że nie jestem sama w tym ryczeniu prawie bez przerwy, mogę płakać na zawołanie jak tylko o tym pomyślę....wiedziałam, że hormony i te inne sprawy, ale nie aż tak....zaczynałam się zastanawiać czy nie robię się histeryczka i nie rozczulam się nad sobą za bardzo;)

strasznie mnie mdli....a myślałam, że już minęło...może być od witamin co od niedawna gin kazał mi brać?

reklama
Tak Edi! Gratulacje półmetka!!

Aga_Mazury pisze:
strasznie mnie mdli....a myślałam, że już minęło...może być od witamin co od niedawna gin kazał mi brać?

Aga! A jak bierzesz witaminy?? Mnie mdliło jak brałam na pusty żołądek a jak w trakcie jedzenia to było ok. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry