Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,zaczela sie wydzierac ze mam sie wynosic i wogole a o reszcie nie wspomne.wiec zaprowadzialam mala do szkoly.kubus zasnal to poszlam na spacer,i tak mi sie wyc zachcialo i sobie plakalam.i patrze ex podjezdza autem i mowi co sie stal,czemu ty placzesz? mama dzwonila do was ale mama cos burkala i stwierdzili ze nie ida,jak mamy ci narobic klopoty,to mu wygarnelam co mysle( mame boli ze jestem sama z dwojka i zlosc wyladowuje na mnie) =a jemu sie od swieta przypomni i zadowoloy z zycia,pogadalismy i poszlismy do niego.ex mowi wypij z mama kawe,uspokoj sie i ja zaraz bede.
patrze a on przywiozl torta,balony,wielkie auto dla kubusia,rodzice i chrzestni kupili super zjezdzalnie z pileczkami,tez sie zjawili,i stw,ze oni zrobia roczek u siebie ,niech dziecko ma radosc i tyle,mi to juz bylo zupelnie obojetne a w domu wszystko czekalo i tak,posiedzielismy troche i ja szlam po mala do szkoly a on potem przywiozl prezenty,mama sie znowu wsiekla,co wyczyniala nie bede wam pisac,powi,jej ze ma sie leczyc i najbardziej mnie wnerwilo bo przjechala kuzynka i kuzyn do malego a mama SIE ZACHOWYWALA JAKBY NIGDY NIC SIE NIE STALO,nos szlak mnie malo nie trafil,