fikusek1988
Mama Alanka:)
Rosi nie przejmoj sie gadaniem mamy...to nie prawda..tez to slyszalam to od rodziny dawcy ale mam kogos kto kocha i mnie i mlodego,wczeszniej tez mialam taki zwiazek no ale nie wyszlo,ale jednak sa faceci-prawdziwi faceci ktorym nie zalezy na jednym
a my bylismy nad zalewem ale tylko na plazy i alan na piasku se bawil bo woda zimna pewnie jeszcze
Orchidea moge ci pocieszyc ze na alana mopwili dziewczynka ,scielam wlosy i dalaej slysze teksty "jaka ładna dziewczynka"
takze sciecie wlosow nie zawsze pomaga
a my bylismy nad zalewem ale tylko na plazy i alan na piasku se bawil bo woda zimna pewnie jeszcze
Orchidea moge ci pocieszyc ze na alana mopwili dziewczynka ,scielam wlosy i dalaej slysze teksty "jaka ładna dziewczynka"
takze sciecie wlosow nie zawsze pomaga
.nie moglam wstac z lozka,czulam sie wyczerpana i caly dzien goracza,zmeczenie i stres daly o sobie znac, lekarka przjechala do nas,dostalam jakis zastrzyk ,kubusiowi mam odstawic wszystko i jutro sie zobaczy, stanelam na nogi ,pije meliske i mam nadzieje ze jutro odzyje.a zla jestem niemilosiernie, kolezanka wziela mala do szkoly i odprowadzila,zrobila obiad , jednak w biedzie poznaje sie znajomych