mlodaMama1987
Zaangażowana w BB
witajcie
a moja jak brala broncho- vaxom to nie pomoglo jej chorowala caly czas ale to jak chodzila do przedszkla ciagle tylko kaszel i kaszel i katar i tak w kolko, teraz dawalam jej Ismigen i mozna powiedziec ze juz mniej choruje ale druga sp[rawa to nie chodzi do przedszkola juz takze nie wiadomo w jakiej skutecznosci sa te szczepionki a cenowo tez sie roznily bo za broncho dawalam 70 zl a za ismigen juz 120 takze nie wiem czy one sa podobne do siebie, zalezy chyba jakie szczepy tych bakterii maja w swoim skladzie
bella no wlasnie ty juz jestem prawie na rozpakunku
a powiedz co to za choroba jest bo ja pierwszy raz slysze o tym i to takie grozne jest
ah aja musze sie pochwalic ze dzisiaj mi stuknal 8 miesiac
:-)
a moja jak brala broncho- vaxom to nie pomoglo jej chorowala caly czas ale to jak chodzila do przedszkla ciagle tylko kaszel i kaszel i katar i tak w kolko, teraz dawalam jej Ismigen i mozna powiedziec ze juz mniej choruje ale druga sp[rawa to nie chodzi do przedszkola juz takze nie wiadomo w jakiej skutecznosci sa te szczepionki a cenowo tez sie roznily bo za broncho dawalam 70 zl a za ismigen juz 120 takze nie wiem czy one sa podobne do siebie, zalezy chyba jakie szczepy tych bakterii maja w swoim skladzie
bella no wlasnie ty juz jestem prawie na rozpakunku
a powiedz co to za choroba jest bo ja pierwszy raz slysze o tym i to takie grozne jest
ah aja musze sie pochwalic ze dzisiaj mi stuknal 8 miesiac
Ostatnia edycja:
i oczywiscie doktorek uznal ze jest ok to kazal az w listopadzie przyjsc na obserwacje.I masci nie dal.Za to teraz wieczorem zaczelo cos jej wyskakiwac.Mowi ze AZS to takie ciortostwo ze raz sie pojawia a raz znika bez przyczyny i mimo ze diete drastyczna stosuje to moze sobie wyskakiwac i tak.Tak wiec jeszcze sie pomeczymy.Szkoda ze wizyta az w listopadzie a ja nawet masci nie mam.
Z jednym co mi nawet odpowiadal to poklucilam sie.Gosc chce sie umawiac a tu mi nagle wyskakuje z tekstem ze jak chce to mnie zrobi na bóstwo i fotki porobi.Az sie zagotowalam.Skorro mu sie nie podobam to po jakiego ciorta sie umawia ze mna?
Tlumaczylam mu wczesniej ze nie lubie zdjec itp. a on mi tu z sesja wysakuje.I troche za mocno mu odpowiedzialam wiec sie nie odzywa ale na profil zaglada