Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a z sukienką dobrze robisz, ja to wogóle dziwna jestem bo ja nie lubię chodzić na zakupy, mój chrześniak stwierdził że ja chodzę po sklepach nawet szybciej niż jego tata

fikusek1988 no tak pozytywniej wypowiadają się o pasteryzowany, tak że zobaczę jak to pójdzie. A tatusiek dzwonił się pytać czy na roczek może przyjść? Po co? Lepiej niech kasę da ;-)
a nei na gotowe chce przyjsc
ale oni maja jakies dziwne myslenie
A taka zabawka 70 po przecenie :-( Ale coś od czasu do czasu dostatnie coś mu chcę kupić, może właśnie rekompensuję że ma tylko mnie? a taki się durny ojciec trafił?
moj ex tez sam mnie zostawil co nie przeszkadzalo mu spladrowac moja poczte i jeszcze komentowac maile jakie pisalam do kuzynki. jak rowniez skrupulatnie przeczytac wszytskie smsy podczas jego wizyty u syna kiedy to usilowalam sie zdrzemnac. zlapany na goracym uczynku nawet nie byl jakos zawstydzony- lecz rowniez komentowal tresc wysnuwajac daleko idace wnioski. 
człowiek cały rok czeka na to lato a tu taka jesień
jak on ma geny po swoim ojcu to już się boję co to będzie jak będzie nastolatkiem;-)
wczoraj na kolacja zjadl 2 udka z kurczaka