fikusek1988
Mama Alanka:)
honey alan ma malo kiedy przeboje bo raz chorowal ale ja znowu co chwile:/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie jest identycznie, ponad 7 stów samego czynszu + opłaty, wychodzi ponad tysiak na miesiąc. I mieszkanie jest własnościowe... I w moim mieście jest najdroższa woda w całej Polsce, wiecie ile swego czasu kosztował kubik ciepłej wody? Jeden? 47 zł Paranoja.A ja mieszkam w bloku i wiecie jakie mamy oplaty miesiecznie..... 750 zl za sam czynsz, wode no i ogrzewanie tez jest wliczone, ale jeszcze ok 1200 zl doplacamy rocznie do tego plus prad ok 150, gaz nie wiem ile.. Takze mnie to chyba bardziej by sie oplacalo mieszkanie w domu niz bulic 1000 zl miesiecznie za oplaty za blok, ale moj ojciec nie jest w stanie tego pojac.
Inhalacje nic nie daja, na szczescie odkrztusza wydzieline. Mimo to czuje sie mega zmeczona i zła byla tylko 3 dni w żłobku i znowu coś sie przyplątało.Już nie mam siły na to wszystko.Dzień choć zaczoł sie burzowo a teraz wyszlo słońce pewnie spędzimy w domku:-(
Nie wiem czym to jest podyktowane, ale powoli zastanawiam się czy z niego nie zrezygnować:-( Choć znajoma mi mówi że teraz jak sie dziecko wychoruje to w przedszkolu juz tak nie powinna.... No niby wszystko ladnie ale jak ja mam isc do pracy?? To jakies fatum co znajduje prace Mała chora i tak wkółko.
serki,kefiry itp je codziennie