fikusek1988
Mama Alanka:)
i dodam jeszcze ze jak ktos czuje sie obrazony czyjas wypowiedzia to mozecie same rapotwac takie posty naciskajac na ten trojkat z wykrzyknikiem pod danym postem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
candy nie rozmieszaj mnie a co ma jedno z drugim,na pierwszych randkach nie bylo sexu wiec nie wiem o co ci chodzi.
co ja mam sie rok randkowac zeby a jak by nam potem nie pasowalo w lozku,to co na sile udawac, . ciebie moge o to samo zapytac czemu sie tak szybko zareczasz,juz ufasz???? chyba nie slusznie mnie oceniasz ,ale mnie to ryra ,bop kazdy robi jak uwaza

Zareczyny odrazu nie oznaczają ślubu!!!po to sa by lepiej sie poznac i wspolnie planowac przyszlosc i zaobserwowac czy mozna ufac czy nie
Candy,ciut nie wesele te twoje chrziny
U mnie to wystarczylo jedno cieple danie i deser i lody,winko i trwalo wszystko 4 godziny.I mysle ze wystarczylo.
A dziewczyna z pracy to robila az na 40 osob i balanga jak na weselu i muzyka i tance,hehehehe.To zalezy co kto lubi
Jestem już prawie przy zakończeniu licencjata... Ufff dobra jestem, troszkę ponad 2 tygodnie pisałam![]()

a pewnie są tu dziewczęta i po dłuższych związkach co pewnego pieknego dnia nie poznały swojego księcia :-) To co za różnica czy zwlekało się z samym sexem czy nie jak ma wyjść to wyjdzie a jak nie to nie, a sex też jest ważny w związku partnerzy muszą się zgrać.........
tak mi się wydaje