reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Olajo chyba tak ale dokladnie nie wiem co i jak.
to u mnie tak samo bylo czekam na jego wyraz twarzy po badaniach on chyba mi wynagrodzi wszystkie lzy wylane w ciazy :)

Jamis ja mam 47 m a norma chyba dla nas 45 nie wiem sama co i jak, zlozylam przyznali i ok.

reklama
powiedzcie mi czy przychodnia zaproponowala wam szczepienie bezplatne dla dziecka przeciw ospie??? ja dzis bylam i ona mi mowi a ja stw ze przeciez kazde dziecko przechodzi ospe teoretycznie i co kubus takie przeboje ma i skad mam wiedziec ze nie bedzie po tym jakis jaj,mam sie skonsultowac z alergologiem i mam przyjsc
a mi dzis dziewczyna jedna mowi ze zarejestrowala sie dzisiaj do alergologa na ksiazeczke w przyszly tygodniu:wściekła/y::wściekła/y: TO POJECHALAM DO TEJ MADREJ PANI ZZA BIURKA I SPYTALAM GRZECZNIE GDZIE MAM ZGLOSCI ZE MNIE NIE CHCIALA ZAREJSTROWAC A POTRZEBUJE PILNEJ PORADY I MAM KU TEMU POWODY I MAM CZEKAC DO PRZYSZLEGO ROKU A PANI NA ZWYKLA KONTROLE MA ZA TYDZIEN:happy2::happy2:
oj zmieszala sie kobieta i cos zaczela krecic, wbilam w tel numer nfz i dzwonie a pani podaje mi karteczke z wtorkowa data 12.12.2011 MOZNA -MOZNA:-):-)no za wizyte prywatne mam z glowy i szybko sie czegos dowiem

matitka ja mialam z urzedu miasta dofinansowanie do mieszkania ale do grudnia,mops pomylil sie w dezycj i i czekam na nastepna i nie mam jak zlozyc bo wlasnie w niej najwazniejsze dochody mam wiec pozostaje czekac

dla mnie straszenie dna jest smieszne bo przeciez jak matka jest pewna to czeka tylko na ta piekna chwile w sadzie i odczytanie JEST PAN OJCEM -MINA BEZCENNA NA CALE ZYCIE :)))))))))))))))))))))))))

ja tam szczepie obowiazkowymi nic pozatym, zadne pneumo ani memingo nic.
Tak lekarze kaza szczepic a zadne swojego dziecka nie zaszczepilo dlaczego??

ja na ospe nie szczepie bo nie ma sensu ale katerinka slyszalam ze dzieci alergiczne warto zaszczepic:yes:
ja szczeoie na memingo....corka koelzanki chorowala i mam dosc...zapalenie opon mozgowych,zapelenie mozgu,sepsa...i czesto ampytacja konczyn w wyniku powiklan...nie jestem za dodatkowymi szczepieniami ale na to szczpei przed przedszkolem.

Hej Kobity :-):-)
Ale musiałam nadrabiać!
Witam kolejna nowa mame Olajo.
Katerinka Ty masz w koncu jakas diagnoze postawiona co rzeczywiscie Kubusiowi jest? Co chwile czytam ze go czymś faszerują:-( Tak mi go szkoda.. Taki wesoły chłopak a musialo sie go niego jakies g*o przyplatac..

Carla no temat pieniedzy to ostatnio dosc czesty temat...Ja nie wiem co sie dzieje.. Jestem wsciekla bo P mial miec wyplate 1 go a dalej cisza... ;/

jaimis ja Cie podziwiam ze na budowie robisz :-) moj p robi na budowie w trojmiescie i mowi ze jest tam jedna babeczka na cala budowe:happy2:

My ostatnio chorowalismy..ale nie bylam u lekarza..zrobilam syrop z cebuli nacierałam go tym co w domu bylo i robilam inhalacje z mucosolvanu. Przeszło odpukac..
Cholender ida swieta a tu wszystko takie drogie........ ;/ Moje prawko stoi w miejscu nie zdalam 2 razy a na razie nie mam kasy zeby wykupic godziny i egzamin..co do czego to jak jakies auto kupimy jak zdam oczywiscie to nie bedzie mnie stac na paliwo hahaha .

A co do dodatkowej kasy to polecam mamą które siedza w domnku i maja troche wolnego czasu sprzedaz na szafce.pl ciuszkow i innych rzeczy. Fikusek moze potwierdzic :happy2: Zawsze cos tam wpadnie do kieszonki i tanio mozna cos kupic :happy2: Ja malego ubralam na zime za grosze doslownie :)

pozdrawiam

Orchidea dobrze ze sama wyleczylas naturalnymi sposobami Jasia:) Ja wlasnie syropek z cebuli zamierzam zrobic.Wiesz ile on moze postac od zrobienia? i rowniez polezam szafke:) kupilam alanowi ubrania na zime za grosze,kilka rzeczy sprzedalam i w sumie wyszlo mi ze za free mam ubranka i jeszcze cos zyskalam:)

reklama
Orchidea dobrze ze sama wyleczylas naturalnymi sposobami Jasia:) Ja wlasnie syropek z cebuli zamierzam zrobic.Wiesz ile on moze postac od zrobienia? i rowniez polezam szafke:) kupilam alanowi ubrania na zime za grosze,kilka rzeczy sprzedalam i w sumie wyszlo mi ze za free mam ubranka i jeszcze cos zyskalam:)

Hm w sumie nie wiem mysle ze z tydzien i przechowuje go w lodowce:)

Do góry