Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Olajo szkoda że im na tych testach DNA nie wychodzi egoistyczny dupek

TO POJECHALAM DO TEJ MADREJ PANI ZZA BIURKA I SPYTALAM GRZECZNIE GDZIE MAM ZGLOSCI ZE MNIE NIE CHCIALA ZAREJSTROWAC A POTRZEBUJE PILNEJ PORADY I MAM KU TEMU POWODY I MAM CZEKAC DO PRZYSZLEGO ROKU A PANI NA ZWYKLA KONTROLE MA ZA TYDZIEN

dla mnie straszenie dna jest smieszne bo przeciez jak matka jest pewna to czeka tylko na ta piekna chwile w sadzie i odczytanie JEST PAN OJCEM -MINA BEZCENNA NA CALE ZYCIE))))))))))))))))))))))))

Dokładnie tak samo uważam.Im mniej szczepień tym lepiej chyba.

Zawsze cos tam wpadnie do kieszonki i tanio mozna cos kupic
Ja malego ubralam na zime za grosze doslownie Orchidea dobrze ze sama wyleczylas naturalnymi sposobami JasiaJa wlasnie syropek z cebuli zamierzam zrobic.Wiesz ile on moze postac od zrobienia? i rowniez polezam szafke
kupilam alanowi ubrania na zime za grosze,kilka rzeczy sprzedalam i w sumie wyszlo mi ze za free mam ubranka i jeszcze cos zyskalam
![]()