Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czy lekarz mówił, ze sterydy stosuje się na małe powierzchnie maksymalnie przez 5 dni. Długie stosowanie sterydów między innymi zaburza wzrost i rozwój u dziecka, odbarwienia skóry, itd.
Poproś o receptę na maść cholesterolową (robioną w aptece) i tym smaruj.
Masz rację-mówił o tym i dlatego przepisał mi dwie maści. I właśnie ta jedna podobno ma sterydy,ale śladowe ilości i można stosować dłużej i w proporcjach 50/50 z tą drugą czyli chyba właśnie cholesterolową bo była robiona w aptece.
Zuzamelka ja też takich mdłości pod koniec ciąży nie miałam,ale slyszałam,że mogą występować i nie są niczym złym. Moja koleżanka miała nudności przez cala ciążę. Na wszelki wypadek skonsultuj to z lekarzem. Lepiej dmuchać na zimne.
Jak nie jesteście małżeństwem i idziesz do usc sama, nie wpiszą tam danych ojca dziecka. Wpiszą takie imię, jakie im podasz i dopiszą do tego imienia Twoje nazwisko. Dopiero jak założysz sprawę o uznanie ojcostwa i zostanie ono uznane, zostaje zaktualizowany akt urodzenia dziecka.ravenalka co znaczy, że przypisują moje nazwisko?