Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Nie wiem czemu ale przy ojcu malej zawsze czulam sie jakas hmmm gorsza
. Caly czas sie zastanawialam czy napewno jestem dla niego dosc dobra. A tu pełen luzik i szeroki usmiech. Uwielbiam tych ludzi

.
. Sami nie wiedza czego chca. Szkoda ze przez to cierpimy my i nasze malenstwa. Dobrze ze chce uznac dziecko. Oszczedzi Ci to latania po sadach. Jesli chodzi o nazwisko to roznicy nie ma. Ja dałam swoje bo mała jest MOJĄ córcią i chcialam zeby nazywala sie tak samo jak ja. Gdyby jej tatus zachowywal sie jak dorosly czlowiek pewnie mialaby jego. Co do alimentow to jesli chcecie ominac sady to wystarczy spisac umowe na jakas kwote i podpisac u notariusza. 
,niby kilogramy do góry nie lecą.Ale mam wrażenie że nie dostarczam małemu tyle ile trzeba,co wy o tym myślicie? Bo przecież kopniaczki świadczą o tym że z maluszkiem wszystko okey jest ?
. I jedz wszystko na co masz ochote poki mozesz. Ja tak tesknie za lodami
. W ciazy tez mialam opory zeby wyjsc 'do ludzi' ale teraz juz bez problemu. Jak ktos nie zobaczy mojego brzucha pooranego rozstepami to nikt nie powie ze mam dziecko. Zwlaszcza ze wygladam na 15 lat