fikusek1988
Mama Alanka:)
ja dzis mialam srawe w sadzie o alimenty
dostalam tyle ile w pozwie napisalam tj 400 zl
sama sprawa z ogloszeniem wyroku trwala 5 minut
sama sprawa z ogloszeniem wyroku trwala 5 minut

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Rosi to właśnie mnie w nim wkurza, on musi mieć zaplanowane wszystko. Bo sobie policzył czy nas będzie staż itp., chce być zapobiegliwy. I nie da sobie wytłumaczyć że nie przewidzi się czy za 2 lata będzie tak czy siak, podobnie jest ze ślubem. Ja chcę październik, on mówi że najwcześniej grudzień bo wtedy będę miała już normalną wypłatę i umowę, a ja mówię że w kopertach dostaniemy i na 2 raty kredytu wystarczy. Poza tym październik może być jeszcze ładny, a grudzień tak nie bardzo... Ale nie mam wyjścia więc ustępuję, w czwartek idziemy do usc termin rezerwować.
Żałuję że nie zdałam się na to co los przyniesie jak pracowałam w poprzedniej firmie, miałabym 2000 zł macierzyńskiego a na tamtej firmie i tak mi nie zależałoA tak to doopa..
mialam niezly ubaw

a nóż to będzie najbrzydszy październik i najpięknieszy grudzień ;-)
powinni przed operacjami dmuchać czy wszyscy trzeźwi 
Gratulacje i zmiany stanu cywilnego i decyzji o dziecku, pamietam jak urodzilas Kornelke to nie chcialas wiecej dzieci01.12.2012 o 13.00 zmienię stan cywilny![]()
Wczoraj w usc nie potrafiłam zachować powagi, rechotałam się jak czytałam te poważne dokumentyNo nie wierzę, w końcu ślub weźmiemy
Teraz to tylko trzeba załatwić resztę, a zostało 4,5 miesiąca. Jutro może już damy złoto żeby obrączki zaczęli robić... Mam za to wielki dylemat- w co ja mam się ubrać? Nie mam koncepcji na kieckę.