Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
oj ja niestety nie mam z nimi kontaktu..ale bezsenna byla dzisiaj na forum wiec pewnie sie odezwie
tak ja juz jestem bardzo szczesliwa ze mam malenka . bede sie starala byc najlepsza mama
samasamotna ja jestem z ustrzyk. ale jeszcze w tym roku mieszkalam w rzeszowie (ostatnio na baranowce niedaleko kladki).moze sie kiedys poznamy. z powodu ciazy musialam wrocic do ustrzyk ale moim marzeniem i celem jest powrot do rzeszowa. wiesz ze od prezydenta jest trzecie becikowe i to 1,5tys zl? takze to duzy plus
bardzo dobrze ze takie forum istnieje.ja sie jeszcze tez potrafie cieszyc mimo wszystko
wiecie co zaraz mi lepiej jak sobie poklikalam bo juz dzisiaj to dola dostawalam
anowi82 ja tez mieszkam na baranowce!!) hehe ale super)) szkoda ze sie wyprowadzilas . ale mam nadzieje ze wpadniesz do rzeszowa i sie spotkamy!! a dlugo tu mieszkalas??
kurcze jaki swiat jest maly,
wiecie co ja tak mysle ze takich jak my ze tak napisze kochanych mamusiek jest naprawde duzo tylko tyle ze sie o tym glosno nie mowi