Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(oczywiscie używam jego imienia
asuzana to szczesciara z Ciebie, ja tez bym chciala miec juz na rekach a nie w brzuszku, chociaz jak pomysle o nieprzespanych nocach, wrrr
z dwójeczką jest troszkę trudniej i czasem mam straszne wyrzuty sumienia że mniej czasu poświęcam starszej córci ale na szczęście ma już prawie 8 lat i rozumie ... znosi to z godnoscią :-) za to od małej nie mogę się odkleić w ciągu dnia ani na moment :-) Paulisia na całe szczęscie przesypia mi noc ... aż boję się chwalic zeby nie zapeszyć ;-) jak kładę ją spać ok 20.00 to tak do 7.00 spi sobie smacznie :-) no chyba że jej coś dolega to wiadomo.no to nie zapeszajac szczesciara z Ciebie wielka. ja do tej pory pamietam jak wyczynialam czary nad lozeczkiem PiottrkaNo moja droga ja też musialam swoje odczekaćz dwójeczką jest troszkę trudniej i czasem mam straszne wyrzuty sumienia że mniej czasu poświęcam starszej córci ale na szczęście ma już prawie 8 lat i rozumie ... znosi to z godnoscią :-) za to od małej nie mogę się odkleić w ciągu dnia ani na moment :-) Paulisia na całe szczęscie przesypia mi noc ... aż boję się chwalic zeby nie zapeszyć ;-) jak kładę ją spać ok 20.00 to tak do 7.00 spi sobie smacznie :-) no chyba że jej coś dolega to wiadomo.

no to nie zapeszajac szczesciara z Ciebie wielka. ja do tej pory pamietam jak wyczynialam czary nad lozeczkiem Piottrka![]()