reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
uśpiłam mojego Smoka ,bo dziadek nie dał rady i już mi trochę lepiej... miło tak ,zawsze jak zasypia to mnie tak mocno obejmuje i przytula swój policzek do mojego tak że czujemy swoje oddechy ;-) jeszcze sobie zażyczył żeby mama go gilgała po stopie i z przerażeniem odkryłam ,że jeśli nie zegnie nóżki to ledwo sięgam do stópki. Już niedługę mamę przerośnie,a łape będzie miał pewnie jak trzy moje;-)

gjoasia ja to się wkurzam ,że aspirant Adaśkowi nic nie kupuje, bo od czasu do czasu mógłby mu kupić jakąs książeczke..bo wiadomo mi to się nie przelewa i jak przyjdzie zasiłek to mi w mig go tracę bo to chcę kupić tamto i po kilku dniach juz nie mam z niego ani złotówki a wiadomo ,że potrzeb mnóstwo ;-) czasem myślę ,ze ale z niego wredne skąpiradło więc objełam nową taktykę... i jak Adaś chce sobie pojeździć samolotem czy czymś to mówię: Adasiu porozmawiaj o tym z aspirantem :tak: (oczywiscie używam jego imienia;) ) oczywiscie bez przesady bo co za duzo to niezdrowo. A co niech się kurde poczuwa jak sobie daje prawo do mówienia mojemu dziecku per synku i wstawiania jego fotek na nk co mi sie tak średnio zreszta podoba bo wiadomo co to bedzie? Ostatnio obiecał ,ze po sesji nas weźmie do Zakopanego na weekend i zobaczymy co z tych obietnic będzie :cool2:

asuzana to szczesciara z Ciebie, ja tez bym chciala miec juz na rekach a nie w brzuszku, chociaz jak pomysle o nieprzespanych nocach, wrrr

No moja droga ja też musialam swoje odczekać :tak: z dwójeczką jest troszkę trudniej i czasem mam straszne wyrzuty sumienia że mniej czasu poświęcam starszej córci ale na szczęście ma już prawie 8 lat i rozumie ... znosi to z godnoscią :-) za to od małej nie mogę się odkleić w ciągu dnia ani na moment :-) Paulisia na całe szczęscie przesypia mi noc ... aż boję się chwalic zeby nie zapeszyć ;-) jak kładę ją spać ok 20.00 to tak do 7.00 spi sobie smacznie :-) no chyba że jej coś dolega to wiadomo.

abundzu moj sporo kupowal zabawek, ciuszkow a i tak dupa z tego wyszla i uwaza, ze mam zle wychowanego synka. Mi sie wydaje, ze trzeba patrzec jak sie odzywaja do dziecka, jaks ie z nim bawia. No ale prezencik tez sie przyda w koncu tym najlatwiej kupic serce dziecka:-)

No moja droga ja też musialam swoje odczekać :tak: z dwójeczką jest troszkę trudniej i czasem mam straszne wyrzuty sumienia że mniej czasu poświęcam starszej córci ale na szczęście ma już prawie 8 lat i rozumie ... znosi to z godnoscią :-) za to od małej nie mogę się odkleić w ciągu dnia ani na moment :-) Paulisia na całe szczęscie przesypia mi noc ... aż boję się chwalic zeby nie zapeszyć ;-) jak kładę ją spać ok 20.00 to tak do 7.00 spi sobie smacznie :-) no chyba że jej coś dolega to wiadomo.
no to nie zapeszajac szczesciara z Ciebie wielka. ja do tej pory pamietam jak wyczynialam czary nad lozeczkiem Piottrka:-D

ABUNDZU ja bede miala to samo po porodzie zasilki i macierzynski.az sie zyc nie chce za te marne grosze.a;e taka jest opieka w polsce, co zrobic tylko czekac az ktos da. mam nadzieje ze ie bede musiala wrocic do pracy i zostane na wychowawczym z moim malenstwem i bede sie cieszyc kazda chwila​

reklama
no to nie zapeszajac szczesciara z Ciebie wielka. ja do tej pory pamietam jak wyczynialam czary nad lozeczkiem Piottrka:-D

gjoasia jeśli Cię to pocieszy to powiem Ci że z moją pierwszą córeczką nie zmróżyłam oka prawie przez rok :-) czary też wyczyniałam i nic nie dało, darła się wniebogłosy przez rok czasu i nawet lekarz nie wiedział co jej dolega. Dlatego byłam przygotowana na kolejną jazde a tu proszę ... taka niespodzianka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry