Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bylam na 4d ale moj łobuz sie tak ruszal ze lekarz mi nie nagral i mowi szkoda pieniadzy moze sie uda nastapnym razem.musze sie wybrac na takie usg. cudownie jest miec taka pamiatke

. Niestety ja przy tym obecna nie byłam bo wtedy byłam na uczelni i tylko moja mama. Kobieta na pierwszej wizytacji była miła i pocisnęła równo po urzędzie miasta że mnóstwo mieszkań socjalnych stoi, a oni ich nie chca oddać bo za pare lat nasi kochani radni je sobie za grosze wykupuja i to mieszkanie w centrum miasta, gdzie kurde kupic cos na obrzerzach to drogo, a ceny wynajmu windują studenci z innych miast
Drugia wizytacja była niemiła i pani stwierdziła ,ze przecież nie moge dostać mieszkania od tak i musze sobie przynajmniej pare lat poczekać. Osobiście uważam że to wszystko jest chore... bo samotnej matce cięzko dostac mieszkanie socjalne ,a w socjalach obecni mieszkańcy to żule i złodzieje i cały czas cos dewastuja (znajoma mojego ojca mieszka w socjalnym). Nie mówie ,ze we wszysctkich socjalnych tak jest..ale u nas niestety w sporej częsci. W ogóle tak mi się przypomniała. Kiedyś gadałam z prawniczą która pracuje w noclegowni dla bezdomnych i mówi do mnie ,ze jak oni ja wku.rwiaja i podaje przyklad kolesia ktory mial czworke dzieci alimentow nie placil nigdy i sie rzuca ze komornik mu zajac rente inwalidzka i za co on ma życ. A za co kurna blade jago dzieci mialy żyć?
A jeb.any alkoholik z niego który wszystko przepijał. Nie no krew mnie zalewa naprawdę. Sorry za wyrażenie dziewczyny mam nadzieje że wybaczycie 
. A urzedasu racja, maja wille, zajebiste samochody i chcec nabycia za grosze lokalu, ktory powinien byc przyznany matce z dzieckiem a nie dupkowi, ktory siedzi dupskiem na goracym stolku i ma wszystko gdzies