reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ale wiecieco czego nie moge zrozumiec moja corka widziala swojego ojca ze na palcach moge policzyc a jest za nim dzika mowi o nim i mowi i mowi i stwierdza MOJ KOCHANY TATUS.ja nie raz nie moge w to uwierzyc ze moja corcia teskni za takim h.. moze dlatego ze przy iej nigdy zlego slowa nie mowilam na niego ,
abundzu to nie masz za duzo manewru w pokoju.i jeszcze dzieci ale najwazniejsze ze masz swoj kąt.jak ja widze matki na dworcu z dziecmi to ja zaraz rycze

reklama
wiem co masz na mysli bo przechodze przez to samo. mnie tez cholernie to boli. wtedy mam ochote wybrac numer tel do ex i niech sie tlumaczy przed Piotrkiem. Co mam powiedziec, ze dupek z niego??

oni nawet nie zdaja sobie z tego sprawy co my przechodzimy i nawet nie chca zrozumiec.bo to jest dla nich oczywiste.a tatus jak bierze mala to dwie godziny i do domu bo ona za mama teskni i tyle bylo z wizyt,
ja dlatego juz bym chciala miec kubusia atu tyle dni ale ja sie pocieszam ze szybko minie :)

abundzu u mnie jeszcze wieksze zageszczenie w domu.niewiem jak to bedzie, nawet niewiem gdzie lozeczko wstawie. skladalam wniosek o mieszkanie socjalne, ale napewno nie ja jedna skladalam. moj ex ma chalupe ok 150mkw. a sam mieszka z rodzicami (tez zastanawiajace bo ma dwie siostry i one wola wynajmowac i placic obcym kase i te siostry rodziny maja, poprostu ich matka psychiczna jest i tyle)

katerinka gjoasia mnie to tez kiedys czeka. i az sie boje swoich emocji bo jak tu wytlumaczyc dziecku ze ojciec tak lekko to traktuje. z jednej strony chce by dziecko poznalo swojego ojca a z drugiej strony jak moje dziecko ma cierpiec przez niego. i znajdz tu wyjscie z sytuacji

DSCN1897.jpg

zdjecie mojego maluszka jak trzyma reke na glowie bo juz jest swiadome, ze ojciec to kretyn:))

i jeszcze wiadomosc - okazalo sie ze moj lekarz w polowie pazdziernika jest w stanach a zalezy mi zeby byl przy porodzie, wiec wstepnie umowilismy sie na porod na 02.10 w moje urodziny, hehehe to zawsze dwa tygodnie wczesniej!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry