Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. u mnie na dzis jest tak, ze dostaja od panstwa kazse na r-ki i zycie. starcza, ale nie sa to wcale duze pieniadze. a na okolo roi sie od takich co maja po 2 m-szkania. soacjal im oplaca oba a oni jedno puszczaja na lewo coagnac z tego kase. plus masa innych ciemnych kombinacji. i widze jak sie rozbijaja dobrymi autami. i na taki widok mnie telepie 
. ja Cie bardzo przepraszam za okreslenie, ale moim zdaniem to chamka
. wcisnala Ci wybrakowany (bo jak to inaczej nazwac bez butelek!!) laktator i to za cene w sumie wysoka. i niestety wyglada na to, ze w sumie wyjdzie Cie to drozej. kurde. powinna Cie uprzedzic, ze butli nie ma i spuscic z ceny znacznie (o ile w ogole Ci go nie sprezentowac). a co do torby od wozka... az mnie zirytowal Twoj opis
. jak chciala ta torbe miec to mogla wprost powiedziec, ze chca ja sobie zachowac do innego wozka, obizyc Ci cene i spoko. a nie tak bezczelnie klamac. zwlaszcza, ze masz mozliwosc skontrolowania tego... normalnie ja bym chyba jej powiedziala badz napisala co o tym mysle. choc skoro umie tak postapic to pewnie i zadnyi slowami by sie nie przejela...
. tylko czasem przychodzi taki dzien, ze sie ta sile gdzies zatraca. i wtdey jest takie uczucie, ze nad niczym nie panujemy... hormony, samotnosc - to czasem musi dac o sobie znac. ale zawsze potem wychodzi sloneczko 

neonka ja tez szukalam pracy w ciazy (ja o tej ciazy wiedzialam bylam juz u gin ale pracodawcy nie powiedzialam). ja zanim zrobilam taki "przekret" poszlam do prawnika. chcialam wiedziec czy za to cos mi grozi czy bede miec problemy. prawnik powiedzial ze nim mi nie grozi. tylko bym uwazala na siebie w tej pracy. zaczelam szukac pracy wszedzie. i wzieli mnie do sklepu. ja po czterech dniach poszlam na zwolnienie lekarskie. ale o jednym niewiedzialam, mianowicie jesli ostatnio pracowalas wiecej niz 30dni temu to za zwolnienie w pierwszym miesiacu pracy nikt ci nie zaplaci (jest to tzw okres wyczekiwania). np prace podjelas 29.06 pracowalas tydzien czasu potem poszlas na zwolnienie. to za tydzien czasu dostaniesz wynagrodzenie, ale do czasu 28.07 za zwolnienie lekarskie nikt ci nie zaplaci (ten okres wyczekiwania)ale pozniej beda placic.
jesli masz umowe o prace na okres probny ktory trwa dluzej niz jeden miesiac, albo jest to umowa na czas okreslony. to jest ona automatycznie przedluzana do dnia porodu.
ale w dniu w ktorym konczy ci sie umowa (np masz umowe 29.06 - 29.08 to dnia 29.08 musisz byc w ukonczonym 13tc, albo ukonczonym 4miesiacu ciazy). dowodem na to bedzie zaswiadczenie ze jestes w ciazy, wyda ci twoj prowadzacy gin napisze w ktorym tyg ciazy jestes ewentualnie na kiedy jest planowany termin porodu
jeszcze jedna wazna rzecz. jesli do porodu zostalo ci 7miesiecy zapytaj o ubezpieczenie dodatkowe zaplacisz skladki ale po porodzie mozna dostac fajna kase. moja siostra pracowala w tesco i dostala w 2005roku trzy tysiace za urodzenie dziecka. a teraz napewno wiecej. za ta kase spokojnie wyprawke mozesz dziecku kupic.
jakbys czegos nie rozumiala pytaj chetnie odpowiem
urlop macierzynski trwa 20tyg wysokosc jest taka jakbys wynagrodzenie dostawala.
urlop wychowawczy ja zrobilam przekret ale pojde i poprosze dyrektora moze mi przedluzy umowe (ale dokladnych szczegolow jeszcze nie znam). tym bardziej ze jesli jestes na urlopie wychowawczym skladki pracownicze placi skarb panstwa. a jesli nie przekraczasz dochodu to z urzedu gminy mozna dostac 400zl.
. a moze zamiescisz fotke wozka?
. nie wiem po ile sa torby do wozkow w polsce, ale tu do akta graco kosztowala 160zl jakby przeliczyc na polskie...