reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
no juz niedlugo... z jednej strony bardzo sie ciesze i nie moge doczekac a z drugiej potwornie sie boje tego, ze sie rozpadne w drobny pyl zanim bede miec Synka w ramionach...
od 2 tyg siadla mi psychika....

to juz niedługo będziesz tak zajeta, ze nie bedziesz miała czasu myślec o tych wszystkich przykrych sprawach; mam tylko nadzieje, że Twój "palant" chociaż poczuwa sie do jakiejs odpowiedzialnosci

KKROPELKA moze to nie pocieszenie, ale ja tak mam od trzech tygodni; niby sie trzymam, ale .....
jestem sama od 3 m-cy. i przyznam, ze poczatkowo mialam sie z tym znacznie lepiej. a od 2 tyg potrafie przeryczec cale dnie. i powaznie boje sie, ze dopadnie mnie depresja poporodowa a wtedy...
a moj "palant" poczuwal sie bardzo do checi posiadania potomka, planowania go i celowego zrobienia. a teraz... poczuwa sie moze do finansow, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.
w kazdym badz razie moje sampoczucie ma gdzies...
czuje sie bardziej jakbym to z jego mama miala dziecko. bo ona mnie caly czas wspiera.
a jak to jest u Ciebie?
troche podejrzalam Twje posty wiec wiem, ze masz termin na marzec 2009.

reklama
przepraszam, ale co chwilę muszę biegac do toalety - cos mnie przeczyszcza ostatnio;
moj "palant" poczuwal sie bardzo do checi posiadania potomka, planowania go i celowego zrobienia - u mnie tylko to pasuje; podaje ci gg 10308789 - to ułatwi kontakt

Do góry